Hocam kafese koymadan önce kuşları ilaçlıyorum, dış etkenlere karşı bu yüzden eldiveni hijyen açısından kullanıyorum.Evet biraz küçük hayırlı olsun ama kuşu böyle avuclamak niye
Usta birde tahmini kaç aya kızışır?Hocam kafese koymadan önce kuşları ilaçlıyorum, dış etkenlere karşı bu yüzden eldiveni hijyen açısından kullanıyorum.
Kırmızı göz var resimde biraz siyah çıkmış o sizi yanıltıyor ustam. Bu albinoların kızışma durumu nasıl oluyor? Galiba bunun biraz büyümesi gerek diye düşünüyorum.Kuş kırmızı göz değil galiba? Albino olmaz o zaman.
Elimden gelenin en iyisini yapacağım hocam. Zaten kuşu aldığım yer çok profesyonel bir yer değildi. Adam salmış çayıra, mevlam kayıra misali kuş besliyor. Neyse ki bu Albino bana uygun fiyata geldi. 40 TL aldımKuş kzışmış durumda ama iyi bakılmamış hem zayıf hem tüyleri düzgün değil güzel bir bakıma al sonra eşe at derim
Nerede ikamet etmemenizi bilmemekle birlikte nacizane tavsiyem temiz olmayan yerden kuş almayın. Burada çokça üretici var. Mutlaka onlarda uygun kuşlar uygun fiyata vardır.Elimden gelenin en iyisini yapacağım hocam. Zaten kuşu aldığım yer çok profesyonel bir yer değildi. Adam salmış çayıra, mevlam kayıra misali kuş besliyor. Neyse ki bu Albino bana uygun fiyata geldi. 40 TL aldım![]()
Öncelikle yorum için çok teşekkürler Doğukan hocam. İstanbul'da ikametgah etmekteyim ve kuş alacağım diye ilan açmıştım kimse geri dönüş yapmadı. Yoksa dediğiniz gibi sanal alemde bu işi daha dürüst yapan kitle var. Ancak cevap yok, ilgi yok!Nerede ikamet etmemenizi bilmemekle birlikte nacizane tavsiyem temiz olmayan yerden kuş almayın. Burada çokça üretici var. Mutlaka onlarda uygun kuşlar uygun fiyata vardır.
Ayrıca ben kuşların henüz hastalıği yokken önlem amaçlı ilaçlanmasina da acikcasi karşiyim. Kimyasal sonuçta. Mesela Bitlenmeden önce bit tozu kullanılmamali bence. Sağlıklı hayvanı saglıksız hale getiriyor.
Dişinin henüz vakti varmış gibi duruyor. Biraz zayıf kalmış. Mama takviyesiyle 2 haftaya toparlar evelallah
İnşallah hayırlısıyla sağlam bir üretimhane kurarsınız.Öncelikle yorum için çok teşekkürler Doğukan hocam. İstanbul'da ikametgah etmekteyim ve kuş alacağım diye ilan açmıştım kimse geri dönüş yapmadı. Yoksa dediğiniz gibi sanal alemde bu işi daha dürüst yapan kitle var. Ancak cevap yok, ilgi yok!
Hocam bir de kuşları malum aldığım ortamlar yeraltı dünyası olduğu için mecburen içim rahat etsin diye sadece sprey sıkıyorum. O da 1 defaya mahsus sıkmaktayım.
Bir de yıllardır tek kuş besledim ama son 2 aydır evin tek odasını üretimhaneye çevirdim gibi.6 yetişkin 5 yuvada yavrum var. Allah izin verirse güzel bir salma kafes yaptıracağım yada yapacağım.
http://www.muhabbetkusu.com.tr/advi...et-kusu-alinacak-istanbul-avrupa-yakasi.54032 Konuyu burada açmıştım hocam.İnşallah hayırlısıyla sağlam bir üretimhane kurarsınız.
Kendim adıma konuşayım ben kuş aradığınızı görmedim.
Maşallah kuşlarınıza tüyleri kadar yavru almak nasip olsun. Keyifli hobiler
Gürkan hocam nerelerdesin sen yaÖncelikle dişi albino kuşun hayırlı olsun mama ve vitamin takviyesiyle kuş bomba gibi olur