yunusc1907
Yeni Üye
Albino olduğuna emin miyizAlbino muhabbet kuşumun cinsiyeti nedir
beyaz yani albino diye düşünüyorum üstelik albino tarifine hepsi uyuyorAlbino olduğuna emin miyiz
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Albino degil bu kus sirti mavi ama guzel bir mutasyonbeyaz yani albino diye düşünüyorum üstelik albino tarifine hepsi uyuyor
Doğru olabilir zaten hareketleride %100 kız gibi bende cinsini ırkını bilmiyordum biraz baktım albinoya benziyo albinolarında gagası koyu olursa kız açık olursa erkek yani normal muhabbet kuşlarına göre tam tersiymiş bende cinsiyetini seçemedim araştırdım yinede emin olamadım %90 albinoların kız diye okudum zaten kız gibi davranıyodu erkekte durmadan kur yapıyodu öpüyodu dediğiniz gibi mutasyondur zaten sırtı büyüdükçe maviye çalıyo göğüs kısmındada mavilik oluşuyor yinede soruyum dedim zaten aldığım yerde kız diye verdi çok teşekkürlerAlbino degil bu kus sirti mavi ama guzel bir mutasyon
Taş tabletten çivi yazısı ile gönderildi [emoji23]
Dişi
HTC Desire 820G PLUS dual sim cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğru olabilir zaten hareketleride %100 kız gibi bende cinsini ırkını bilmiyordum biraz baktım albinoya benziyo albinolarında gagası koyu olursa kız açık olursa erkek yani normal muhabbet kuşlarına göre tam tersiymiş bende cinsiyetini seçemedim araştırdım yinede emin olamadım %90 albinoların kız diye okudum zaten kız gibi davranıyodu erkekte durmadan kur yapıyodu öpüyodu dediğiniz gibi mutasyondur zaten sırtı büyüdükçe maviye çalıyo göğüs kısmındada mavilik oluşuyor yinede soruyum dedim zaten aldığım yerde kız diye verdi çok teşekkürlerDişi
HTC Desire 820G PLUS dual sim cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen kardeşimAlbino değil ama benziyor.