Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kusumuz 1.5 aydır bizde ama elimize sürekli gelmiyor. Bize alısmadan 20 gün sonra uçurduk ortama alismasi için. Biz konustugumuz zaman ötüyor ama elimize gelmiyor ne yapmamiz lazim
benim 1 çift kuşum var şuan 1 senedir bendeler elime gelmiyolar ancak sesime tepki veriyolar beni tanıyolar ama samimi olmak istemiyorlar çok dikkatli olmalısın bu konuda forumda yazılar var onları okuyabilirsin
çift olmadıktan sonra her türlü alıştırırsın . bende araştırdım bu konuyu arkadaşımın kuşu vardı 2 sene hiç ilgilenemedi daha sonra kısa bi sürede kendine alıştırdı . sık sık ilgilenirsen alışıcaktır tabi. sonuçta bi sırtlan eğitmiyoruz
benimkiler çift olduğu için soğudular zaten yoksa başlarda tek tek aramız iyidi birleştirince beni unuttular anca yem bitince bağırıyolar okadar oda bir alışkanlık göstergesi bence
devamlı yanında olun güven verin zorla alıştırmaya çalışmayın. sık sık yaklaşıp konuşun sevgi gösterin ve ara ara parmağınızı uzatıp atlamasını bekleyin gelmiyorsa zorlamadan ara ara denemeye devam edin sabırla bazı mubişler gelmedimi gelmez ama yüzde 80 i sevgiye cevap verir