Anadolu yakası veteriner

zeynep828262

Yeni Üye
Merhaba tercihen Anadolu yakasında kuşlardan anlayan güvenilir bir veteriner önerebilir misiniz

Kuşunuzdaki sorun nedir ?

2 tane kuşum vardı benim biri kursak mantarı olmuştu 3-4 tane veterinere götürdük ama hiçbir fayda etmedi hatta fazla ilaç yüzünden daha da kötü olup vefat etti diğer kuşuma da kullanmıştim o ilaçları onda herhangi bir belirti kalmamisti yaşı daha küçük ve dayanıklı olduğu için atlattı sanırım. Şimdi yine önceki kusumda olduğu gibi iştahsızlık var bugün hiç dokunmamış mamasına ve gagasıyla kusma hareketi yapıyor biraz da şişirmis tüylerini yine kursak mantarı olabilir diye düşünüyorum veteriner tekrarlayabilir demişti

2 tane kuşum vardı benim biri kursak mantarı olmuştu 3-4 tane veterinere götürdük ama hiçbir fayda etmedi hatta fazla ilaç yüzünden daha da kötü olup vefat etti diğer kuşuma da kullanmıştim o ilaçları onda herhangi bir belirti kalmamisti yaşı daha küçük ve dayanıklı olduğu için atlattı sanırım. Şimdi yine önceki kusumda olduğu gibi iştahsızlık var bugün hiç dokunmamış mamasına ve gagasıyla kusma hareketi yapıyor biraz da şişirmis tüylerini yine kursak mantarı olabilir diye düşünüyorum veteriner tekrarlayabilir demişti
Ek olarak şunu soylememişim diğer kuşumda hastalık belirtileri yoktu çok zaten bulaşmamis bile olabilir belki ayırmıştim kafesleri çünkü bir süre sonra

Hangi ilacı kullandınız adı nedir kaç gün ne dozajda kullandınız detay veriniz.Kuşunuzun güncel videosunu ve son yaptığı dışkıların görüntüsünü paylaşın.Foto için hızlıresim.com sitesini,video için streamable.com veya youtubeyi kullanabilr ve buraya link atabilirsiniz.Ağız içinde kötü koku var mı?

Üzerinden 1 seneden fazla geçtiği için kullandığımız ilaçları çok hatirlamiyorum ama galaksi veteriner klinigi diye bir kliniğe gitmiştik 4-5 tane bitkisel olduğunu iddia ettiği ilaç yazmıştı bana o zaman da bu kadar ilaç fazla gelmişti ama herhangi bir bilgim olmadığı için bu konulardan aynen veterinerin dediği şekilde vermistim. ondan önceki veteriner de şurup şeklinde bir mantar ilacı vermişti ve sonraki gittiğim de bu şurupla aynı içeriğe sahip olan farklı bir tablet şeklinde ilaç vermişti kırıp ezip suyunun içine ekliyordun şu an fotoğraflarını ekleyemem kaldığı odada annem uyuyor çünkü sabah eklerim hemen ama ağzında koku yok ve dışkıları açık yeşil ve biraz sıvı halde

Öncelikle burayı öneririm.

İstanbul Veteriner Kliniği Florya
Adres: Eceler Sokak No:16
Florya, Bakırköy, İstanbul
(Flyinn AVM'den Galatasaray
Spor Tesisleri'ne giderken soldan
4. sokak üzerinde.)
0 (212) 663 91 42
0 (212) 663 91 43
0 (212) 574 03 80

Randevu ile çalışıyorlarmış gitmeden evvel arayın ve kuşunuzun durumunu kısaaca anlatın.

Şirinvet Pet ve Kuş kliniğine de gidebilirsiniz.Test yaptırın mantar bakteri vs olup olmadığı ile ilgili.Ona göre teşhis konulup ilaç kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hangi ilacı verdiklerini mutlaka öğrenin ama. Ve nasıl kullanmanız gerektiğini söylediklerini bizimle paylaşın.

Ayrıca kuş şimdi aç kalmasın kendisi yemek yemediyse ve yemezse..Yumurta haşlayıp verin ılık olsun.Dal darı verin.Klasik ekmek normalde önermem ama seviyorsa verin şimdi yesin.Kursaktan besleme yapmayı bilşyor musunuz?Biliyorsanız 1.5 ml mama verin bilek yakmayacak ısıda olsun.

Dışkıların net resmçni ve kuşun videosunu paylaşın

Son düzenleme:

Randevu ile çalışıyorlarmış gitmeden evvel arayın ve kuşunuzun durumunu kısaaca anlatın.

Şirinvet Pet ve Kuş kliniğine de gidebilirsiniz.Test yaptırın mantar bakteri vs olup olmadığı ile ilgili.Ona göre teşhis konulup ilaç kullanabilirsiniz.
Aradım orayı yarın için boşluklarının olduğunu söylediler

Ayrıca kuş şimdi aç kalmasın kendisi yemek yemediyse ve yemezse..Yumurta haşlayıp verin ılık olsun.Dal darı verin.Klasik ekmek normalde önermem ama seviyorsa verin şimdi yesin.Kursaktan besleme yapmayı bilşyor musunuz?Biliyorsanız 1.5 ml mama verin bilek yakmayacak ısıda olsun.
yumurtayı veririm şimdi ama daldarı normaldede sevmiyor zaten

Aradım orayı yarın için boşluklarının olduğunu söylediler
biraz kötü gibi durumu çok halsiz gözünü yavaş yavaş açıp kapatıyor bugün boşluğu olan bı yere gitsem daha iyi olacak başka bir yer biliyor musunuz aslında en yakına gideceğim hemen ama çoğu anlamıyor veterinerlerin yanlış tedavi sonrası daha kötü olmasından korkuyorum

biraz kötü gibi durumu çok halsiz gözünü yavaş yavaş açıp kapatıyor bugün boşluğu olan bı yere gitsem daha iyi olacak başka bir yer biliyor musunuz aslında en yakına gideceğim hemen ama çoğu anlamıyor veterinerlerin yanlış tedavi sonrası daha kötü olmasından korkuyorum
böyle bı anda kötüledi durumu dünden berri anlamadım dün çok daha iyiydi

İlaç önermemi isterseniz öneririm kuşta mantar var gibi.

Geri