MAVİŞ
Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba,
Kuşlarımı okuldan dolayi satmak zorunda kaldım. Daha önce yavrusunu aldığım çift kuşumu kafes,yemlik,suluk,yuvalık vb*her şeyiyle satmak istiyorum .Kuşlar kızışmıştır .Yuvalığı taktığınız zaman hemen yavru verecektir.
01 - Irkı:Yerli
02 - Cinsiyeti: Çift
04 - Yaşı: -
05 - Sağlık Durumu: Oldukça iyi
06 - Bilezik No: Yok
07 - Fiyatı: 150 TL( kafes*vb*her türlü ihtiyacıyla beraber)
08 - Geçerlilik Tarihi: Satılana kadar
09 - Satılan / Alınacak Şehir: Ankara*
10 - Gönderilebilecek Mesafe: Elden teslimat.
11 - İrtibat Telefonu: 05428021148(Watsapp, Mesaj ya da arama yoluyla ama aramaya okul dolayısıyla cevap veremiye bilirim)
12 - Mail Adresi: -
13 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi: Herzaman
LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:28 -->-> Daha önceki mesaj 21:22 --
Yazmayı unutmuşum 2 kere yumurtladi ilk yumurtladıgımda yavru çıkmadı 2.de 3 yumurtadan 1'i cikti ama oda 10 günlükken öldü (annesiyle babası besliyodu kursagi hep dolu oluyodu neden
öldugunu bilmiyorum )bide dişi ele alışkın
Kuşlarımı okuldan dolayi satmak zorunda kaldım. Daha önce yavrusunu aldığım çift kuşumu kafes,yemlik,suluk,yuvalık vb*her şeyiyle satmak istiyorum .Kuşlar kızışmıştır .Yuvalığı taktığınız zaman hemen yavru verecektir.
01 - Irkı:Yerli
02 - Cinsiyeti: Çift
04 - Yaşı: -
05 - Sağlık Durumu: Oldukça iyi
06 - Bilezik No: Yok
07 - Fiyatı: 150 TL( kafes*vb*her türlü ihtiyacıyla beraber)
08 - Geçerlilik Tarihi: Satılana kadar
09 - Satılan / Alınacak Şehir: Ankara*
10 - Gönderilebilecek Mesafe: Elden teslimat.
11 - İrtibat Telefonu: 05428021148(Watsapp, Mesaj ya da arama yoluyla ama aramaya okul dolayısıyla cevap veremiye bilirim)
12 - Mail Adresi: -
13 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi: Herzaman

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:28 -->-> Daha önceki mesaj 21:22 --
Yazmayı unutmuşum 2 kere yumurtladi ilk yumurtladıgımda yavru çıkmadı 2.de 3 yumurtadan 1'i cikti ama oda 10 günlükken öldü (annesiyle babası besliyodu kursagi hep dolu oluyodu neden
öldugunu bilmiyorum )bide dişi ele alışkın