Serhat ÇETİN
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar Ankara'daki kuş pazarı tam olarak Nerede ve yarın açılıyor mu bilgisi olan var mı
Merhaba arkadaşlar Ankara'daki kuş pazarı tam olarak Nerede ve yarın açılıyor mu bilgisi olan var mı
İskitler pazar yerine kuruluyor çevik kuvvetin arkasındapek sağlam kuş gelmiyor bilginize ama diğer yem ve malzemeler uygundur
Hobi üreticileri nadiren gelir zaten cogu al satcı senden benden alıyorlar kendisinin gibi satıyorlar kuşların önünde yem yok tıklım tıklım doldurmuşlar daha neler neler![]()
Ankamall nere iskitler pazarı nere..tam birbirinin zıttı ve oraya hayli uzak..her pazar ANKAMALL'ÜN ordaki sanayinin orda kuş pazarı oluyor yarın gidebilirsiniz.
Hobi üreticileri nadiren gelir zaten cogu al satcı senden benden alıyorlar kendisinin gibi satıyorlar kuşların önünde yem yok tıklım tıklım doldurmuşlar daha neler neler![]()
Bizim burdada geçen bi gideyim dedim 6 tl ye muhabbet kuşu satıyolar vicdansız herifler yuvalığım içindeki daha yeni pamuk tüyleri çıkmış kuşları getiriyolar , söyledim zaten ne kadar bu kuşlar dedim 7.5 tl dedi giderken gel 6tl vereyim dedi bende dedim lan ne vicdansızsın bu kuşları getirmişisn buraya bide pazarlık yapıyon dedim baktı kaldı,isterdim orda bişey desin .