Anne baba gitti... artik hayati tanima vakti...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hulyaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hulyaa

Paylaşımcı Üye
35395
nasipse bunlar da 1 haftaya yeni yuvalarina gidecek ve uzun seneler kus sevdama ara vericem...

bence iki yavruyu da vermeyin. Ben olsam vermeye kıyamazdım :)

8
bence iki yavruyu da vermeyin. Ben olsam vermeye kıyamazdım :)
Kiyilmiyorda belli basli duzenim yok o yuzden anne babalarini dun sattim. Bunlarda konu komsuya hediyeydi biri vazgecti kendi kardesinden alicakmis yavru bende kendime ayiririm dedim. Biri kalacak ama uzun sure esli bakmam bir daha.

8
Kiyilmiyorda belli basli duzenim yok o yuzden anne babalarini dun sattim. Bunlarda konu komsuya hediyeydi biri vazgecti kendi kardesinden alicakmis yavru bende kendime ayiririm dedim. Biri kalacak ama uzun sure esli bakmam bir daha.

Doğrudur :) Ben de inşallah bizim çiftlerden yavru bekliyorum , daha yavru sevmek nasip olmadı :)

maviyi alırdım yerinizde olsam eğitirdim.tek kuşa karışıyım eğer üremelerini istemiyorsanız yanına sonradan bir erkek alın evcileştikten sonra ama tabi yine de siz bilirsiniz:)maşallah ikisinede.

maviyi alırdım yerinizde olsam eğitirdim.tek kuşa karışıyım eğer üremelerini istemiyorsanız yanına sonradan bir erkek alın evcileştikten sonra ama tabi yine de siz bilirsiniz:)maşallah ikisinede.
Sozum olmasa ikisini de vermezdim ama birini vermek zorundayim. Ilerde belki alirim belki bu bile kalmaz benimle napicami bilmiyorum.

Geri