Tesekkur ederim. Her yavrum ayni cikti. Yaa ayni anasi yada ayni babasi oldu. Bunlarda aynisi. Birini almaktan vazgectiler. Kendime ayiricam. En azindan tek kus bakimi kolay olur ve kendi yavrum.Tatlılarmış, maaşallah.
Amin insallahhh. Biraz erken ayrildilar ama insallah en kisa surede toparlayacaklarMaşallah. Ömürleri uzun ve sağlıklı olsun İnşallah.
Kiyilmiyorda belli basli duzenim yok o yuzden anne babalarini dun sattim. Bunlarda konu komsuya hediyeydi biri vazgecti kendi kardesinden alicakmis yavru bende kendime ayiririm dedim. Biri kalacak ama uzun sure esli bakmam bir daha.bence iki yavruyu da vermeyin. Ben olsam vermeye kıyamazdım![]()
8
Kiyilmiyorda belli basli duzenim yok o yuzden anne babalarini dun sattim. Bunlarda konu komsuya hediyeydi biri vazgecti kendi kardesinden alicakmis yavru bende kendime ayiririm dedim. Biri kalacak ama uzun sure esli bakmam bir daha.
Insallah saglikla alirsin. Bunlar benim 3.posta yavrularim. Anneleri dun tekrar yumurtlamisti oysa verdim hemenDoğrudurBen de inşallah bizim çiftlerden yavru bekliyorum , daha yavru sevmek nasip olmadı
![]()
Sozum olmasa ikisini de vermezdim ama birini vermek zorundayim. Ilerde belki alirim belki bu bile kalmaz benimle napicami bilmiyorum.maviyi alırdım yerinizde olsam eğitirdim.tek kuşa karışıyım eğer üremelerini istemiyorsanız yanına sonradan bir erkek alın evcileştikten sonra ama tabi yine de siz bilirsinizmaşallah ikisinede.
Neden ara vereceksiniz kuş beslemeye özel değilse sebepSozum olmasa ikisini de vermezdim ama birini vermek zorundayim. Ilerde belki alirim belki bu bile kalmaz benimle napicami bilmiyorum.