Ahahbekleyelimm bakalımm

Ahahbekleyelimm bakalımm
Yorumunuz için teşekkür ederim Mustafa Bey. Evet anne hazırlanıyor deli gibi kalamar tüketiyor yuvalıkta bekliyor ve sürekli çiftleşiyor.Baba besliyor ise zaten siz ev ortamında besliyorsunuz yavruların hepsini ayırın baba ilgilensin sabahları babayı anne ile.birakin çiftleşme gerçekleşsin sonra beslemesi ici babayı salar yavruların olduğu kafese alırsınız onlarda beslenir bu arada yem kıran yavrular diğer yavrularda az çok besler bir kere anneden darbe almış yavru afallamıştır ama toparlar kendini venyavrukar başka kafese alındını genelde uyku pozisyonunda oluyor çoğu zaman benim tavsiyem bu yönde baba besledim anne bir kere yavruya saldırmış kuluçka hazırlığına girmiş
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şansınız baba evde gezgin bir kuş olduğundan yer yadırgamıyor ve diğer kafeslere gurup besleme yapabiliyorBabayı bebrklerin yanına aldım. İyi beslendiklerinden çok emin oldum![]()
Gece yavrularla mı kalsın erkek kuşYavruları ayrı kafese alıp babalarını da o kafese koyun. Günde 2-3 kez 10’ar dk dilinin yanına atın çiftleşsinler.
Teşekküt ederim düşünceniz için. En büyüğü 33 en küçüğü 29 günlük 3üde aspur ve kabuksuz yem yiyebiliyor karınşarını doyurabiliyorlar. Kafesin dışına çıkmak için bağıtıp duruyorlar. Ufak ufak uçuş denemesi yapıyorlarAnne ile de kalabilir yavrular ilede sıkıntı olmaz. Ben bayağı bi geç kalmışım konunuza umarım her şey yolundadır