Arkadaşlar 9 tane yumurtası vardı kuşun. 2 si çıktı baktı 3 tanesi öldü bende bir şeyler olduğundan şüphelendim. Kalan yumurtaları başkalarına koydum ilk çıkan 2 küçük yavrudan başka yavruya bakmıyordu. Hastalık düşünmedim beslemediğini düşündüm ki öyleymiş. Yavrular büyüdükçe tüylerinde bi gariplik hissettim. Ortada çıkan beyaz tüyler yoktu. Hepsi aynı olmaz diye düşündüm. Zamanla daha da enteresan geldi. Başka folluktakilere baktım birinin daha o beyaz tüyleri yoktu. Daha sonra biraz daha bekledim. Anne yavruyu ne zaman görsem dışarı atmış oluyordu. Anne mi ondan da emin değilim ama yavru bir şekilde dışarda hep. Daha sonra tüyler nereye gitmiş diye her tarafa baktım. Hepsi folluğun altında tutam tutam duruyordu. Daha sonra aldım iki yavruyuda o benim karşılaştırma yaptığım yavruyuda nerdeyse onun tüyleri tam. Küçük olan elimde sürekli kanat silkiyor. Bir şeyler olduğu belli oldu artık. Bu kuşların tüyleri çıkarmı. Kursakları dolu bakıyorlar. Başkalarınada koyamıyorum kuşlar yavrularını büyutsünler dinlerdirme alıcam çoğu dinlenmede şuan. Artık yolunacak tüyleride kalmamış hayvanların. Nasıl çıkartabilirim tüylerini. Kanat kuyruk ve kafada biraz var. Kanatın uçları kuyruğun uçları ve kafada biraz kalmış. Onun dışındaki ara tüyler kısa ve hafif tüyler yolunmuş