muhabbetciavukat
Meraklı Üye
Apartman dairesinde kac kus beslenir arkadaslar ?
Vallahi o birazda komşularınızın insafına kalmış bir durumMesela ben Allah nasip ederse yaz döneminde evimde 8 çift besleyeceğim inşAllah
![]()
Bende şuan 20 kus var ayriyetten yumurtalar da çıkmaya başladı bi ara 30 a yaklaşmıştı. Ben bide cami da açıyorum etraftaki kus seslerine karışıp gidiyor 1 senedir kimse şikayet etmedi :d
Tamamda arkadaslar hicmi koku pislik olmuyor.Benim 1 ciftim var ne koku eksik oluyor ne pislik.Hanimla kavga ediyoruz resmenSiz kac ciftten nahsediyoruz...
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cami soylememin sebebi hani daha çok ses gidiyor etrafa ama.kimse rahatsız olmuyor. 8 kus pek sorun yaratmaz ama bir tane cennet papağanı hepsinden beter ses yapar aklında bulunsun çok çektirdi banabırak komşuları ben rahatsız oldum
60 dan fazla kuş besliyorum sorun daha çıkmadı...
Bugun bir tane pvc kafes yaptirdim zaten.Bu misir granulu kuslar kanat cirpinca falan toz yapiyormu alip kullanmayi dusunuyorumda faydasi oluyormu..Hocam ozel oda spreyleri var saatte 1 kere odaya fis fis yapiyormotomatik , gunluk havalandirma 10 dakika yetiyor misir granulu veya kokulu taban altliklari var 1 cm surerseniz ne koku kalir ne baska bisey pislikler icin pvc kafesler kullanisli on korumalikla herhangi pislik olmuyor taban altligi duruma gore 3 4 ay gidiyor misir granulu , biraz daha ozen gosterirseniz kimseyle kavga etmemis olursunuz ama bizimkiler gibi kusa parami harcanir kafasindaysa ev halki oaman sıkıntı
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:05 -->-> Daha önceki mesaj 01:04 --
Tahmin ediyorum o elemanlarin sesleri cidden cok ciyak
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:06 -->-> Daha önceki mesaj 01:05 --
Yalitim var mi evde ses yalitimi
Bugun bir tane pvc kafes yaptirdim zaten.Bu misir granulu kuslar kanat cirpinca falan toz yapiyormu alip kullanmayi dusunuyorumda faydasi oluyormu..
Bugun bir tane pvc kafes yaptirdim zaten.Bu misir granulu kuslar kanat cirpinca falan toz yapiyormu alip kullanmayi dusunuyorumda faydasi oluyormu..