M
Mehmet ŞEKER
Guest
kuşların her gün her şeyi hazırlanıp veriliyor. Kuşlar eve geleli iki haftayı geçti çok sessiz sakin kimsenin girmediği bir odada kalıyorlar.
tamamdır. inş. yavru alırsınız..
kuşların her gün her şeyi hazırlanıp veriliyor. Kuşlar eve geleli iki haftayı geçti çok sessiz sakin kimsenin girmediği bir odada kalıyorlar.
Arkadaşlar bugün ilk defa dişi kuşumun erkek kuşa ayağını attığını gördüm ve yem kusmalar başladı. İnşallah hasta değildir
Bizimkilerde 2 ayı geçti 2side kızışık çiftleşmiolar dişi yuvaya bile girmioama çok iyi eş oldular hep öpüşüyorlar yem felan kusuyolarlar
erkek dişiye ayağını atıyor ama dişi gagalıyor Zamanla yavru alırız inş
Arkadaşlar dişi kuşumun ceresi açık maviye oldu. Acaba iyi mi bakamıyorum, hiç bir şeyleri eksik değil. Kahverengiden maviye döndü ya.
Aynı dertten biz de muzdaribiz.
Bir kahverengiye dönüşünce hep öyle kalır zannediyordum. Ama anlıyorum ki (yazışmalardan) kızıştıkça kahverengi olup, geçince tekrar eski haline geliyor.
Bir yandan memnunun, masmavi burnuşumuza kavuştuk (bkz profil resmim)
Böyle daha tatlı.
Ben hasta olduda maviye döndü sanmıştım.![]()
Ben bu kuşumu bu yazılanlardan 3-4 hafta sonra kaybettim. Ama benimkinin başka hastalığı vardı. Normalde dişi kuşları ceresi kahverengi olduktan sonra o parça yavaş yavaş parçalanıp dökülüyor ve yine mavi beyaz bir etli kısım çıkıyor ortaya tekrar kızışınca kahverengi oluyor