A asiyamusali Guest 10 Ocak 2014 #1 -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:07 -->-> Daha önceki mesaj 18:05 --
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:07 -->-> Daha önceki mesaj 18:05 --
N Nilgün BULUT Guest 10 Ocak 2014 #5 erkek olan kuş hep kabarıkmı durur yoksa dinlenmez saatindemi çektiniz -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:11 -->-> Daha önceki mesaj 18:10 -- evet göz cevresi sanki biraz kalın
erkek olan kuş hep kabarıkmı durur yoksa dinlenmez saatindemi çektiniz -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:11 -->-> Daha önceki mesaj 18:10 -- evet göz cevresi sanki biraz kalın
Y Yiğit ERDİK Guest 10 Ocak 2014 #6 Gökhan KARAALİ' Alıntı: Diside mantar mi var ?? Goz cevresi ve cerede bi gariplik var Genişletmek için tıkla ... Bende bir an düşündüm ama yok ya
Gökhan KARAALİ' Alıntı: Diside mantar mi var ?? Goz cevresi ve cerede bi gariplik var Genişletmek için tıkla ... Bende bir an düşündüm ama yok ya
A asiyamusali Guest 10 Ocak 2014 #7 Evet erkek hep oyle kabarik durur..ama kac yildir sakliyorum yavru olmuyor..diside mantarmi var?ne yapayim arkadaslar -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:21 -->-> Daha önceki mesaj 18:14 -- -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:22 -->-> Daha önceki mesaj 18:21 -- Arkadaslar gagasinin ustu neden boyle renkte
Evet erkek hep oyle kabarik durur..ama kac yildir sakliyorum yavru olmuyor..diside mantarmi var?ne yapayim arkadaslar -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:21 -->-> Daha önceki mesaj 18:14 -- -- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:22 -->-> Daha önceki mesaj 18:21 -- Arkadaslar gagasinin ustu neden boyle renkte
S Selahattin GÖKTAŞ Guest 10 Ocak 2014 #8 kızışmış ondan. ikisinede vazelin sür mantar ihtimaline karşı.
C Cem Temiz Guest 10 Ocak 2014 #11 dişi kizişmiş görnüyor fotoda erkek tam beli degil göründüğü şekil daha tam kizişmamiş... erkek kuş
O Onur TOPAL Emektar Üye Katılım 29 Haz 2013 Mesajlar 1,522 Tepkime puanı 0 10 Ocak 2014 #12 ilk resimdeki kusunuz erkek ikinci resimdeki kusunuz dişi