arkadaslar bi bakin acillllll

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Necati ÜNAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
N

Necati ÜNAL

Guest
Arkadaslar 3 ay once erkek bir mhabbt kusu aldm .

Kusum belliki cok yabani elime alismadi vs. Vs.

Ben bu kusun yanina bir disi alsam ciftlestirip yavrularindan birine ozel olarak ilgilensem mantiklimi sizce ?

Yoksa bu kustan bi evcillestirme beklemiyorum artik .

Dedigim gibi yavrularindan birine ozel bir egitim versem mantiklimi sizce ???
Acil cevaplarinizi bekliyorum ?

erkek kuş sen aldığında kaç aylıktı, çiftleşmeye hazır mı. dediklerin çok basit ve hemen olacak şeyler değil.

necati arkadaşım tabiki mantıklı söylediğin ama hep böyle başlar benden söylemesi :) benim bir adet muhabbet kuşum vardı eş alıp onların yavrusunu eğitmekti amacım, bu düşünceyle yola çıktım , o kuşum eş tutmadı yavrusunuda alamadım ama şuan 12 tane muhabbet kuşum var ve yeni yavrularda yolda :)

Aldigimda 4-5 aylikti kuscuya goturdugumde 7-8 aylik oldugunu soyledi

cevaplarinizi bekliyorum arkadaslar . Simdiden tesekkurler .

1 ile başlar 10 a kadar gider tavsiyem erkek kuşunu değiştir yanınada eş alma yavru güzel bir mavi kuş al büyüsün konusur

Arkadaslar degistirne imkanim yok vaska fikriniz varmi

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:02 -->-> Daha önceki mesaj 00:01 --

Yardimlarinizi bekliyorum

Dostum o halde asırı ilgileneceksin kuşla yanında alcak sesle ona seslen kapısını acık bırak kafesın gezıp tozsun evde evı tanısın camı acık bırakma tavsıyem bı bakmıssın yok olmus allah korusun :)

sabırla bekleyecekseniz kuşunuza eş alabilirsiniz tabi, kuşunuzu petshopun salmasına atarak kendine bir eş seçme imkanı vermenizi tavsiye ederim

Kusumu herhangi bir petshopa götursem petshop sahibi izin verirmi kusumun es seçmesine ?

evet tabiki izin verir hocam, ha izin vermezsede kendi bilir ama petshoplar bu olayı zaten bilir, siz götürün bir sorun olacağını zannetmiyorum

Geri