M mehmet fidann Guest 26 Ara 2014 #1 Hayırlı akşamlar arkadaşlar . Arkadaşımda bu dişi muhabbet var bakmıcam vericem diyor acaba alsam yavru alabilirmiyim bu kuştan yoksa çok mu yaşlı ? Moderatör tarafında düzenlendi: 26 Ara 2014
Hayırlı akşamlar arkadaşlar . Arkadaşımda bu dişi muhabbet var bakmıcam vericem diyor acaba alsam yavru alabilirmiyim bu kuştan yoksa çok mu yaşlı ?
E Ercan YAŞAR Onursal Üye Katılım 28 Eyl 2013 Mesajlar 3,184 Tepkime puanı 12 26 Ara 2014 #2 göz irisi flaştan bu kadar büyümediyse al ama normalde bu haldeyse üremez kolay kolay.
M mehmet fidann Guest 26 Ara 2014 #3 valla arkadaş ışık kapalıyken flaşhla çektim dedi büyük itimalle flaşhtanda bu kadar büyütmüş olabilir
valla arkadaş ışık kapalıyken flaşhla çektim dedi büyük itimalle flaşhtanda bu kadar büyütmüş olabilir
M Mirac YILDIRIM Yeni Üye Katılım 26 Ara 2014 Mesajlar 87 Tepkime puanı 0 26 Ara 2014 #4 mehmet fidann' Alıntı: valla arkadaş ışık kapalıyken flaşhla çektim dedi büyük itimalle flaşhtanda bu kadar büyütmüş olabilir Genişletmek için tıkla ... Sağlıklı bir kuş gibi duruyor eğer tecrübeli bir kuş ise neden olmasın muhabbetkusu.biz BANA BU ADRESTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.
mehmet fidann' Alıntı: valla arkadaş ışık kapalıyken flaşhla çektim dedi büyük itimalle flaşhtanda bu kadar büyütmüş olabilir Genişletmek için tıkla ... Sağlıklı bir kuş gibi duruyor eğer tecrübeli bir kuş ise neden olmasın muhabbetkusu.biz BANA BU ADRESTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.