İnsallah ya erkektir suphem kalksa artik.sizce 1 ay sonra netlesirmiErgenlik döneminde ki bi erkek bence (;
Cok tsk ederim kardesimSüleyman bey bu konuda çok çok daha tecrübelidir, benım tahmınım erkek ama 1 ay sonra netlik kazanır dediği gibi.
Suleyman bey tamamen beyaz renk siyah goz acaba 1 ay sonra tam.netlik.kazanirmi birde kac aylik sizce tesekkur ederimKuşunuz tek renk beyaz mı ? double factor ırkı cinsiyet tam emin olamadım açıkçası 1 aya daha ihtiyaç var net bir şekilde ortaya çıkması için %50 %50 durumda bıraktı beni beyazlık var burun delikleri etrafıda bir de alttan gelen mavilik şüphede kaldım ben
maşallah kuşunuza benim favori renk mutasyonlarım dan birisi Double Factor bir ay sonra belli olur 2,3 aylık civarı hatta daha küçükte olabilir hocamSuleyman bey tamamen beyaz renk siyah goz acaba 1 ay sonra tam.netlik.kazanirmi birde kac aylik sizce tesekkur ederim
Allah razi olsun cok tsk ederim evet aldigim yer 1.5 veya 2 aylik dedi erkek diye aldim insallah öylede olur bende cok seviyorum bu rengi
Tsk ederim volkan bey evet tünekleri degistirecem tahta alacam daha once tahtaydi.kusu iki gun once aldim yeni insallah erkektir resim atacam yakindan tekrarErdem bey sizin kuşunuz erkeğe benziyor.Fakat yanılta bilir daha net önden fotosu atabilirseniz iyi olur.Gözde hanım sizin kuşunuzda dişi benim önceki kuşla aynı Birde erdem bey tahta tünek almanızı tavsiye ederim.
Evet haklisiniz coguda hep sizin gibi erkek ve 1 ay daha bekleyince belli olur dedi resimde beyaz gibi gorunuyor burunun deliklerinin cevresi ama gercekte baktigimda acik mavimsi sanki.cok tsk ederim volkan beyErkek,bence isterseniz 1 ay daha bekleyip daha kesin karar verebiliriz.