Avi chol mu sedosin mi powerchol mu?

finch55

Yeni Üye
Hint bülbülü, 9 yaş, engelli, erkek 11 gram, hareketleri kısıtlı gün içinde yatıyor.
Üniversite hayvan hastanesindeki veteriner hekim karaciğer rahatsızlığı olduğunu söyledi bunun için sedosin avi chol powerchol gibi ürünlerin işe yarayıp yaramayacağını sordum ve kullanabilirsiniz dedi. Powerchol hakkında bazı olumsuz yorumlar beni endişelendirdi. Sedosin hakkında güvercinlere yönelik olması dışında fazla bilgi bulamadım, avi chol de karaciğere yeterli gelir mi bilmiyorum. Dışkısı biraz cıvık ama katı kısım da var cıvık kısmı sarı. Hangi ürünü kullanmalıyım yardımcı olur musunuz. Şu an versele laga omni-vit kullanıyorum. Geçtiğimiz 3 günde biraz halsizliği vardı fakat bugün iyi. Bahsettiğim takviyeleri karşılaştırabilirseniz çok mutlu olurum.

Geçmiş olsun.Yazdığınız ürünlerden powerchol ü 4 aydan fazla zamandır kullanıyorum(4 ay hergün suyuna ekledim,son 1-2 haftadır haftada 2 )herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadık çok şükür.Yanlış bilmiyorsam güvercinler için olan takviyeler bütün kanatlılara oluyor.
Veterineriniz karaciğer hastalığı için bir şeyler reçete etti mi?

Versele-Laga Avichol İçeriği:
- Kolin klorür
- DL-Metiyonin
- Lizin
- B vitamin kompleksi (B1, B2, B6, B12, nikotinamid, pantotenik asit)

Sedosin (Dr. Brockamp) İçeriği:
- Metiyonin
- Kolin
- Sorbitol
- Kinolin

Powerchol İçeriği:
- Deve dikeni ekstresi (Silybum marianum)
- Enginar ekstresi
- L-Metiyonin
- Kolin klorür
- Betain
- Kavun özü
İçerikler bu şekilde ve powerchol daha spesifik karaciğer desteği sunuyor. Powerchol ile ilgili olumsuz yorumlar neler ?

Son düzenleme:
Geçmiş olsun.Yazdığınız ürünlerden powerchol ü 4 aydan fazla zamandır kullanıyorum(4 ay hergün suyuna ekledim,son 1-2 haftadır haftada 2 )herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadık çok şükür.Yanlış bilmiyorsam güvercinler için olan takviyeler bütün kanatlılara oluyor.
Veterineriniz karaciğer hastalığı için bir şeyler reçete etti mi?
Hayır etmedi. Uzmanlık alanı kanatlılar olan hekim şehir dışındaydı orada bulunan başka bir hekim aracılığıyla bir telefon görüşmesi yaptık video ve fotoğraf gönderdik durumu anlattık bizi bu şekilde yönlendirdi. Eylül başında dönüyormuş gelir gelmez randevu almayı planlıyoruz.

Versele-Laga Avichol İçeriği:
- Kolin klorür
- DL-Metiyonin
- Lizin
- B vitamin kompleksi (B1, B2, B6, B12, nikotinamid, pantotenik asit)

Sedosin (Dr. Brockamp) İçeriği:
- Metiyonin
- Kolin
- Sorbitol
- Kinolin

Powerchol İçeriği:
- Deve dikeni ekstresi (Silybum marianum)
- Enginar ekstresi
- L-Metiyonin
- Kolin klorür
- Betain
- Kavun özü
İçerikler bu şekilde ve powerchol daha spesifik karaciğer desteği sunuyor. Powerchol ile ilgili olumsuz yorumlar neler ?
Hemen bulayım hocam forum sitelerindeydi benim gördüğüm şikayet. Powerchol kullanıldıktan sonra daha da halsizliği arttı denilmiş. Şu an evde yakın zamanda aktardan aldığım deve dikeni tohumu, karahindiba, taze zerdeçal, meyan kökü ve enginar yaprağı var. Powerchol'de olan bitkisel içerikleri edinmeye çalıştım biraz da araştırdım karaciğere faydalı olan bitkileri, bunları aldım. Eylül başına kadar bir multivitamin (omni vit) bir de karaciğer için takviyesi kullanmamı önerdiler. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce?

Powerchol ve prozim plus kullanın.

Neden cevap vermediniz ?
swSnJ3kx.jpg
mBegN1S3q8.jpg

Nedense kuşları tedavi etmektwn daha zor olan sahiplerini ikna etnek oluyor.

Geri