Ayagına basamayan muhabbet kuşum

Bulut1828

Yeni Üye
Geçen hafta yavru birmuhabbet kuşu aldım sonra biri ayagına basamamaya başladı incindi sandım ama diger ayagı da aynı oldu veterinere götürdüm sinirsel dedi bi ilaç verdi ama iyileşip iyileşmeyecegi belli degilmiş parmaklarını ve bilegini oynatıyo ama ayaklarının üzerine basamıyo napmalıyım kuşum iyileşir mi

Geçen hafta yavru birmuhabbet kuşu aldım sonra biri ayagına basamamaya başladı incindi sandım ama diger ayagı da aynı oldu veterinere götürdüm sinirsel dedi bi ilaç verdi ama iyileşip iyileşmeyecegi belli degilmiş parmaklarını ve bilegini oynatıyo ama ayaklarının üzerine basamıyo napmalıyım kuşum iyileşir mi
Hangi ilacı verdiği önemli. Onu öğrenin.

Bakteriyel de olabilir. Kuşun güncel videosunu ve son yaptığı birkaç dışkının fotosunu çekip paylaşın flaşsız.

Foto : hızlıresim.com
Video :streamable.com veya youtube

Resimdeki gibi duruyo ayaklarını salıyo genelde gagasıyla tellere turunuyo kafesi içinde uçarak hareket ediyor

Ayaklarında mı sorun var yoksa başka bir hastalıktan kaynaklı mı ayaklar tutmuyor onu anlamamız lazım detay verin ve buraya video çekip paylaşın video sesi açık olsun.

Kusma var mı ağzında dışkısında kötü koku?
İştah durumu ne?

Dedim ya işte,şimdi peçete koyun sabah foto atın,daha çok dışkı görmemiz lazım aceleci olmayın

Geri