Bertugekici
Yeni Üye
Ayağının üzerine düştüydü iyileştiydi ama beyaz şişlikler kabarıklar çıkmaya başladı ve tüneği kavrayamıyor tutunamıyor ve düşecek oluyor lütfen acil yardım
Tekrar başka bir konuda benim dediklerimi tekrarlamışsınız... Lütfen cevap vermek için cevap vermeyinTırnaklarını mı kestiniz çok kesmişsiniz . Bi veterinere götürün iyi görünmüypr
Cevap vermek için sizden izin mi isteyeceğim. Tekrarlama sebebim kuşun sahibini ikna etmek. Bir şeyi 1 kişi mi söylese ikna olursunuz 5 kişi miTekrar başka bir konuda benim dediklerimi tekrarlamışsınız... Lütfen cevap vermek için cevap vermeyin.
Konu izin istemek değil. Benim demeye çalıştığım ben zaten söyledim niye tekrar söylüyorsunuz?. A tabi sizin tercihiniz, hatta isterseniz herkes tekrar tekrar "Kuşun tırnaklarını çok kesmişsiniz." desin sahibi daha çok ikna olsun değil miCevap vermek için sizden izin mi isteyeceğim. Tekrarlama sebebim kuşun sahibini ikna etmek. Bir şeyi 1 kişi mi söylese ikna olursunuz 5 kişi mi
Tartışmak istemiyorum lütfen diğer konuda da dediğim gibi kendi yazdıklarınızla ilgilenin uzatmayalım.Konu izin istemek değil. Benim demeye çalıştığım ben zaten söyledim niye tekrar söylüyorsunuz?. A tabi sizin tercihiniz, hatta isterseniz herkes tekrar tekrar "Kuşun tırnaklarını çok kesmişsiniz." desin sahibi daha çok ikna olsun değil mi? Ayrıca kuş sahibinin isteği yoksa bir şeyi tekrarlayarak ikna edemezsiniz merak etmeyin
.
Ben kendi yazdıklarımla ilgileniyorumTartışmak istemiyorum lütfen diğer konuda da dediğim gibi kendi yazdıklarınızla ilgilenin uzatmayalım.
Kardeşim niye dallandırıp dallandırıp duruyosun seni haklı görsem haklısın derim görmüyorum demek ki. Tartışmak istemiyorum boş mevzular çünküBen kendi yazdıklarımla ilgileniyorum. Bu arada cevap vermeden önce biraz düşünseydiniz keşke tartışmak zorunda kalmazdık
. Ayrıca "Tartışmak istemiyorum." da güzel bir geri çekilme ama olgunluk gösterip sadece ve sadece "Haklısınız" diyebilirdin
.
Konuyu kapamak isteyerek olgunluk gösterdim zaten. Yeter bu kadarKardeşim niye dallandırıp dallandırıp duruyosun seni haklı görsem haklısın derim görmüyorum demek ki. Tartışmak istemiyorum boş mevzular çünkü
Boş mevzularsa lütfen bir dahakine boş konuşmaKardeşim niye dallandırıp dallandırıp duruyosun seni haklı görsem haklısın derim görmüyorum demek ki. Tartışmak istemiyorum boş mevzular çünkü
Konuyu kapamak isteyerek olgunluk gösterdim zaten. Yeter bu kadar