Kivim benim
Meraklı Üye
Gagasinda yok sanirim dimi peki bu da esi onda varmi sizceTrosyd surun gunde 2 3seans
surekli yalaniyolar ilaci yalarlarsa sorun olurmu yoksa yalatmamaya mi calisayimOnada surun nolur nolmaz
Tesekur ederimBir sorun olmaz
Ayaklarında mantar olduğunu düşünmüyorum ancak önlem olarak vazelin sürebilirsiniz.Gagasinda yok sanirim dimi peki bu da esi onda varmi sizce
Mavi kusuma vazelin digerine troysd sureyim anladim hizli emilir zaten herhaldeİlacı yalatmamaya çalışın sonuçta kimyasal. Bence maviliye sürmeyin mantar yok önlem olarak vazelin diğerine de troysd sürebilirsiniz ancak ince tabaka sürün ve emdirin.
Kalın tabaka değil de ine tabaka sürün hem vazelini hem de kremi.Mavi kusuma vazelin digerine troysd sureyim anladim hizli emilir zaten herhalde
Baya bi suredir boyle yesil kusum hep de beraberler niye mavilide yok sizce yada niye yesillide ilerlememistirKalın tabaka değil de ine tabaka sürün hem vazelini hem de kremi.
Yeşillinin gagasının fotoğrafını da atabilir misiniz? Daha net bir çekim olsun.Baya bi suredir boyle yesil kusum hep de beraberler niye mavilide yok sizce yada niye yesillide ilerlememistir
Yeşillinin gagasının fotoğrafını da atabilir misiniz? Daha net bir çekim olsun.
Anladim tesekkur ederim peki kac gun kullanmam yeter sizce?Gagasına da az miktarda troysd sürün. İnce tabaka olsun ki kremi yutmasın. Kafes içindeki şeyleri ve kafesi dezenfekte edin.
Bir hafta gibi ideal. Duruma göre daha erken de kesebilirsiniz.Anladim tesekkur ederim peki kac gun kullanmam yeter sizce?
Cok sagolunBir hafta gibi ideal. Duruma göre daha erken de kesebilirsiniz.