Esraninmuhabbetkusu
Meraklı Üye

Gitmesinde sorun olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Kuş tek bakılan bir kuş sanırım. Yansımasını arkadaş olarak görüp eğleniyor.Arkadaslar kusum icin ayna kullanmıyorum zararini biliorum ama mesela masanin uzerinde vazo da da kendini goruyor surekli ona gidiyor buyuzden. Kaldirip yere indiriyorum bu sefer ariyor onu sanki.. bugun de abajur un sap kısmı metalik onu öğrendi simdi yine orda surekli . Napicam . Kusum 5 aylik
İlgi de sıkıntı yok oyalancak bicok seyi de var ama yine de aklina gelince gorunce gidiverio oraya. Ben üzülüyorum ole arkds sanmasina. Mevzu o. Yoksa kaldirmayi yok etmeyi de bilirim anlatabildim miNormal kuş davranışları işte abajuru yok edin veya metal kısmı kapatın bir şekilde.tek bakıyorsanız oyuncak falan koyun önüne birşeylerle meşgul olsun.konuşun onunla bol bol parmağınıza alıp.yalnız kuşların daha çok ilgiye ihtiyacı var.
Yalnız diye üzülüyorsanız arkadaş alın kuşa o zaman.sonuçta aynı türden bir arkadaşın yerini hiçbirşey tutmaz.bu işin başka çözümü yok hayvan yalnızlık çekiyor kendince bir çözüm bulmuş.İlgi de sıkıntı yok oyalancak bicok seyi de var ama yine de aklina gelince gorunce gidiverio oraya. Ben üzülüyorum ole arkds sanmasina. Mevzu o. Yoksa kaldirmayi yok etmeyi de bilirim anlatabildim mi
Anladim yok 2. Ye bakamam simdilik bole. TsklrYalnız diye üzülüyorsanız arkadaş alın kuşa o zaman.sonuçta aynı türden bir arkadaşın yerini hiçbirşey tutmaz.bu işin başka çözümü yok hayvan yalnızlık çekiyor kendince bir çözüm bulmuş.
Kandirmak icin deil eglendigini simardigini goruorum mutlu oluo ondanAynayı tavsiye etmiyorum eglenceyle ilgisi yok bence resmen kuşu kandırmak oluyor![]()
Baska bir kus sandigi icin öyle yapıyor bence ufak bir oyun parkı yapabilirsiniz tahtalardan vsKandirmak icin deil eglendigini simardigini goruorum mutlu oluo ondan![]()
Disiler de yapio mi???? Benimki disiErkek kuşlar erginliğe ulaştıkları zaman aynaya sürekli yem kusuyorlar kötü bir görüntü ve sürekli ayna temizleme gibi bir sorun oluşturuyor.
Disiler de yapio mi???? Benimki disi
Ters taktim sorunu cozdum derken anlayamadim?Aynalı salıncağım var ters taktım aynaları sorunu çözdüm.