çok teşekkürlerYarım suluğa 5-6 damla yeterli 6 saatten fazla kalmasım kafeste
Rica ederimçok teşekkürler![]()
Ama çok kaliteli bir vitamin olduğunu sanmıyorum pek tavsiye edilmiyorRica ederim
Biliyorum ama çevremizde daha iyisini satan bir petshop olmadığı ve kuşun tüy dönemi geçmeden almak istediğimiz için bunu aldık.Ama çok kaliteli bir vitamin olduğunu sanmıyorum pek tavsiye edilmiyor
Anladım tüy döneminde yulafta veriliyor d nasıl verildiğini bilmiyorum (sonuçta avisol da hiç yoktan iyidir)Biliyorum ama çevremizde daha iyisini satan bir petshop olmadığı ve kuşun tüy dönemi geçmeden almak istediğimiz için bunu aldık.
Yulaf yağlandırır diye almak istemedim. Dişi kuşum zayıftı, kilo aldırdık. Ama şimdi de yağlanmayla uğraşmak istemediğim için almadımAnladım tüy döneminde yulafta veriliyor d nasıl verildiğini bilmiyorum (sonuçta avisol da hiç yoktan iyidir)
Anladım tüy döneminde yulafta veriliyor d nasıl verildiğini bilmiyorum (sonuçta avisol da hiç yoktan iyidir)
Evet yağlandırıyor yulafta kuşlar tüy döneminde zayıflaya biliyor,Yulaf yağlandırır diye almak istemedim. Dişi kuşum zayıftı, kilo aldırdık. Ama şimdi de yağlanmayla uğraşmak istemediğim için almadım![]()
Söylediğiniz çok mantıklı, sağolunSuluga b vitamini koyduktan sonra kuşları uçurun oda içinde 10-15 dk sonra kafese girince su içerler bazen sabit kafeste kalınca içmediği oluyor koyduğunuz zaman vitamini geç saate denk geliyor vs
Sabah erken saatler de takın vitaminli suyu daha çok yararlanır ya da geceden sabaha kazar suluğu alın sabaha susayacaklaardır sonra takarsınız vitaminli suyu 6 saat dursun yeterSöylediğiniz çok mantıklı, sağolun![]()
Bu da mantıklı bunu denerim benSabah erken saatler de takın vitaminli suyu daha çok yararlanır ya da geceden sabaha kazar suluğu alın sabaha susayacaklaardır sonra takarsınız vitaminli suyu 6 saat dursun yeter
Sabaha kadar kaldırmak sorun yaratmaz mı susuz kalması vbSabah erken saatler de takın vitaminli suyu daha çok yararlanır ya da geceden sabaha kazar suluğu alın sabaha susayacaklaardır sonra takarsınız vitaminli suyu 6 saat dursun yeter
Gece zaten hareket etmezler pek, zaten bir kuş 10/12 saat uyur onun için pek sorun olmaz tabii sabah da erken takmanız gerek suluğuSabaha kadar kaldırmak sorun yaratmaz mı susuz kalması vb
O size kalmış bişey iki alternatif te iyiKuşlarım uçmayı seviyorlar uçurarak susatmak daha sağlıklı olur bence![]()