Berkay ERDİNC
Emektar Üye
teşekkürler yusuf bey.3 agızda 9 yavru büyüttüler maşallah.Maşaallah kaç yavru büyüttü bu babayiğit
teşekkürler uğur bey inşallahMaşallah babaya. Dinlendikten sonra dönüşü muhteşem olur.
amin inşallah çok teşekkür ederim yusuf beyBereketli olsun Rabbim nazardan sakınsın inşaallah
inşallah bünyamin bey teşekkür ederimMaşallah, ömrü uzun olsun.
sağlam kuş.
ahahahahMaşallah dinlensin tabii. Haketmiş Hulk
teşekkürler ercan beyMaşallah sağlıklı olsun
Valla Tam bir Hulkinşallah bünyamin bey teşekkür ederim
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:47 -->-> Daha önceki mesaj 12:46 --
ahahahah
teşekkürler gökhan bey
teşekkürler korhan beyMasallah, "Kumesin Agasi" gibi de poz vermis.
sağol fatih kardeşimmaşallah hak etmiş artık dinlensin.
teşekkürler sizede hayırlı üretimlerMasallah hayirli uretimler
yavrulardan 4 ü kırık ilk ağızda eşi kırıktı.opal mavi parçalı 3 yaşındaki ingiliz kırığı ile 4 yavru.sonra 2014 ilk kuluçkası olan spangle dişi ile 2 bebek büyüttüler.son olarakta yine ilk kuluçkası olan ingliz kırığı gri parçalı dişi ile eşledim.bu ağızdanda 3 yavrusu oldu müsait bir zamanda birkaç yavrunu atarım ercan beybu arada yavrularını çok merak ettim. yazıcam unutuyorum. bu babadan güzel yavrular gelmiştir
yavrulardan 4 ü kırık ilk ağızda eşi kırıktı.opal mavi parçalı 3 yaşındaki ingiliz kırığı ile 4 yavru.sonra 2014 ilk kuluçkası olan spangle dişi ile 2 bebek büyüttüler.son olarakta yine ilk kuluçkası olan ingliz kırığı gri parçalı dişi ile eşledim.bu ağızdanda 3 yavrusu oldu müsait bir zamanda birkaç yavrunu atarım ercan bey