BeautiBird ❤️🔥
Onursal Üye
Güncel dışkıları paylaşın.
Krsin geçmiştir denemez ama geçmiş olabilir denir. Gözlemleyin onları belirti verirlerse yazarsınız değerlendiririz. Şimdiden onlara ilaç başlamayın belirti yoksa.Mantar hapşırık gibi şeylere sebebiyet verir mi? Aksırma gibi? Bir kuşta mantar varsa diğer kuşlara da net geçmiştir değil mi? Benim toplam 3 kuşum var. Gün içinde kuşum bu duruma gelene kadar sürekli beraberlerdi
Mantarın nerde olduğuna göre değişir. Eğer kursakta başlayıp solunum yoluna doğru ilerlemişse nefes sorunu da yapar hapşırık da yapar tıksırık da yapar hatta kuşu boğabilir de. Siz yarın triflucan bulmaya çalışın. Eğer solunum sorunu mantardansa mikostatin çözemez sorunu.Mantar hapşırık gibi şeylere sebebiyet verir mi? Aksırma gibi? Bir kuşta mantar varsa diğer kuşlara da net geçmiştir değil mi? Benim toplam 3 kuşum var. Gün içinde kuşum bu duruma gelene kadar sürekli beraberlerdi
Bu aksırma olayı var yani hapşırıyor gibi ses çıkarma var. Bazen kuşlarımda kusar gibi hareket de görüyorum ama hani aşırı ayan beyan bir şey değil bu, sürekli tekrarlanan. Nadir. Erkek kuşumda gördüm bugün. Bunun dışında yarın size dışkılarını da gösterebilirim. Böyle değil ama bazen onların da dışkıları normal gözükmüyor. Veteriner enfeksiyon konusunda her kuş aynı etkilenmez onlar enfeksiyon olsa da (mantar muhabbeti zaten hiç dönmemiş) aynı tepkimeyi göstermeyebilirler demiş. Tek sorun dışkıları şu an. Bir de üç kuşum da ekstrem seviye tüy döküyor. Bu mevsimde tüy dökme dönemi olur mu bilmiyorumKrsin geçmiştir denemez ama geçmiş olabilir denir. Gözlemleyin onları belirti verirlerse yazarsınız değerlendiririz. Şimdiden onlara ilaç başlamayın belirti yoksa.
Bu konuda haklı. Her kuşun bağışıklığı hastalığa yatkınlığı farklıdır. Umarım kuşun sorunu protozal bir hastalıktan değildir. Alabilirseniz eczaneden flagyle ( reçete istiyorlar çoğu zaman ) alın. Heran başlamak gerekebilir. Hatta riske atmamak adına hemen de başlanabilir. En azından diğer kuşlara kullanmamız gerekebilir.aynı tepkimeyi göstermeyebilirler demiş.