Hulyaa
Paylaşımcı Üye
Merhaba arkadaslar. Oncelikle durumumuzdan bahsedeyim. Benimde ilk cift kus tecrubem. Kuslarimin da ilk kuluckasi. Yatali 10 gun oluyor. Ayin 17sinde yatti o zaman 3 yumurtasi vardi ben 2 yumurta daha yapmis saniyordum. Yani toplam 5 var saniyordum ama ustune 5 yumurta daha yapmis yani toplamda suan 7 yumurtasi var. Ben şok oldum tabiki. Hele ilk kirilanla 8 yumurta yapmis oldu. (MASALLAH DIYELIM) akil almak istedigim konu ben 5 yumurtadan hesap yapmistim ve bayrama 1 hafta kala dolu olanlarin hepsinin cikmis olmasi lazimdi. Yani en ufak yavru 1 haftalik olucakti ve ben bunlari yanimda memlekete goturucektim simdi 2 yumurtayi 2 gun arayla sayarsam sonuncu yavru bayramda cikmis olucak ve ben bunlari goturemicem. Evin anahtarini birakip goz kulak ol dicek kimsemiz de yok maalesef. Evde 5 veya 6 gun tek kalicaklar. Gecende arkadas bir sistem paylasmisti su ve yem icin ondan bende yapicam. Gidene kadar cikanlara her gun mama yapicam ama gidince yem yeterli olurmu ki? Nolur bana bi akil verin.