Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar kuşum 4-5 gündür halsiz konuşmuyor kafeste kabarıyor sessiz sakin duruyor bazı yerlerde tüy dökümüne girdiği için böyle oluyor dediler ama sizin yorumunuzu almak istiyorum suyuna vitaminde koyuyorum her şey var
tüy dükümü esnasında olur böle halsizlikler vitamin ve amam takviyesi yeterli olcaktır tabi tüydeyse ishal varmı onuda kontrol et havalar soğumaya başladı bir cam yüzünden üşütüp hastada olmuş olabilir
tüy dükümü esnasında olur böle halsizlikler vitamin ve amam takviyesi yeterli olcaktır tabi tüydeyse ishal varmı onuda kontrol et havalar soğumaya başladı bir cam yüzünden üşütüp hastada olmuş olabilir
İshaline dikkat edin. Fazla olmamak şartıyla her gün meyve veya sebze verebilirsiniz maydonoz hariç. Onlar için çok iyi olur. İshal için kanarya yemi veya haşlanmış patates öneriyorum. Ayrıca kafesi biraz küçük gibi geldi. Kabaran kuş hollanda cinsi. Büyük duruyor.
Petshoptan avidiare adlı ilacı alın suyuna ekleyin ishali geçene kadar.
Sonra veteriner ilacı satılan bir yerden supervit forte adlı vitamini alın suyuna karıştırın bir hafta.Cin gibi olur inşallah bir haftaya kalmaz.