Kuşlar elime falan gelmiyor. Muslukta yaptırıyım dedimondada kaçıyor elimde durmuyor.Canları banyo yapmak istemiyordur belki istedikleri zaman girerler mutlaka benimkiside istiyor mesela ben izin vermiyorum hava soğuk hasta olur diye
Banyo yapmak istediklerini nasıl anlıyorsun?Canları banyo yapmak istemiyordur belki istedikleri zaman girerler mutlaka benimkiside istiyor mesela ben izin vermiyorum hava soğuk hasta olur diye
Benimki her daim dışarda zaten bardaktan su içiyor sonra içine girmeye çalışıyor izin versem girip yapcak yaniBanyo yapmak istediklerini nasıl anlıyorsun?
Musluk yerine banyoluk yada bi kabın içerisine su koysanız kendi isteyince yapar zaten pis değildir onlar kendi tüylerini kendileri temizliyorlar sıkıntı yapmayın yani banyo olayınıKuşlar elime falan gelmiyor. Muslukta yaptırıyım dedimondada kaçıyor elimde durmuyor.
Kuş elime gelse haklısın kaçıyor alışkın degil yani ama bazen elime geliyor. O zaman suyu açıp beklemelimiyim?Bende ilk başta zorla muslukta yıkanmasını istedim hayvan korktu haliyle. Sonra geçen gün omuzumdaydı bende domates yıkıyordum. Baktım yavaştan geldi musluktan su içmeye başladı sonra girdi altına yıkandı. Yani bu işler hayvanların canının istemesiyle sadececanları istediğinde her şeyi yaparlar zamanla siz merak etmeyin
Ekli dosyayı görüntüle 9101
Evet olabilir. Suyu çok az ılık bi şekilde açın yanına doğru götürün korkacaktır doğal olarak kaçar. Ama sakın siz zorla suyun içine sokmayın. O zamanla alışır.Kuş elime gelse haklısın kaçıyor alışkın degil yani ama bazen elime geliyor. O zaman suyu açıp beklemelimiyim?