Gokhan ERKAN
Onursal Üye
Aleykum Selam Levent Abi. Sizleri de bekleriz.Kuşlara maşallah, sizlere de selamlar..
Gülşen Hanım inanın daha bunlar en vasıfsızları ve çoğunu burada paylaşmadım. Gerçekten çok kaliteli ve güzel kuşlar var.Maaşallah güzel ziyaret olmuş mekan göz dolduruyor sanırım kuş dolu.Maaşallah kümese.
Teşekkürler Uğur Abi.Maşallah kuşlara.
Bol ve bereketli üretimler.
Dostluk baki. Kuşlar gerçekten kaliteli ve üst vasıf. Beyaz güzel. Daha güzel beyazlar varDostluk güzel, Kuşlar güzel muhabbet dahada güzel hepsine Maşallah. Allah muhabbetinizi daim kılsın.
Dipnot: O beyaz olan kuş bir başka güzel.
Aleykum Selam Levent Abi. Sizleri de bekleriz.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:33 -->-> Daha önceki mesaj 14:32 --
Gülşen Hanım inanın daha bunlar en vasıfsızları ve çoğunu burada paylaşmadım. Gerçekten çok kaliteli ve güzel kuşlar var.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:34 -->-> Daha önceki mesaj 14:33 --
Teşekkürler Uğur Abi.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:34 -->-> Daha önceki mesaj 14:34 --
Dostluk baki. Kuşlar gerçekten kaliteli ve üst vasıf. Beyaz güzel. Daha güzel beyazlar var![]()
Tabii ki yardımcı oluruz. Her zaman bekleriz.Şu an değil ama belki sonra ücreti mukabilinde erkek beyaz bir yavru alabilirim değilmi? çünkü bir kaç kez denk geldim beyaz renge ama dişi çıktılar![]()
Teşekkür ederim.Maşallah.Güzel bir ziyaret olmuş.
Tabii ki yardımcı oluruz. Her zaman bekleriz.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:58 -->-> Daha önceki mesaj 14:57 --
Teşekkür ederim.
Tesekkur ederiz Yusuf Kursat cok sagol aminMuhabbetiniz daim olsun inşaallah ve maşallah
Her zaman bekleriz Istanbul'a yolunuz duserse.aynı şehirde olsaydık, o karenin değişmezi olurdum...
herkese saygılar...
Esenyurt, Yenibosna. 2 si ozellikle gercekten hem insanlik, hem de kus konusunda gercekten iki basarili uretici. Hem Burak, hem de BayramAllah muhabbetinizi daim etsin Gökhan Bey. Kuşlara da maşallah. Ziyarete gittiğiniz arkadaşlarınızın yeri nerde acaba ?
Amin insallah. Tesekkur ederiz.Maşallah, bereketli üretimleri olsun.
Dostluğunuz baki olsun.
Sagol Fatihim. Amin insallah.Muhabbetiniz bol olsun abi maşallah kuşlara.
Aynen oyle. Tesekkur ederiz.Maşallah güzel üretinmhane güzel kuşlar.
Aynen bu ara iş yoğunluğundan siteye girmeyi boşver, görüşemiyoruz bilesağolun arkadaşlar herkezi üretimhaneye bekleriz ,gerek kuş ve gerekse bilgi amaçlı ziyaret edebilirsiniz iş yoğunluğundan fazla siteye giriş yapamıyorum herkeze bol ve bereketli hobiler .....
Amin Berkay çok teşekkürler. Gelirsen İstanbul'a bekleriz.maşallah allah muhabbetınızı arttırsın daim etsin inşallah