Sevgi Yeni Üye Katılım 1 Eyl 2016 Mesajlar 23 Tepkime puanı 4 24 Mar 2017 #1 Arkadaşlar ben bu siteye ne profil resmi yükleyebiliyorum nede kuşların resimlerini. Ne yapmam gerekiyor
Arkadaşlar ben bu siteye ne profil resmi yükleyebiliyorum nede kuşların resimlerini. Ne yapmam gerekiyor
E Elif Özdemir Paylaşımcı Üye Muhabbet Kuşu Üreticisi Katılım 27 May 2016 Mesajlar 754 Tepkime puanı 138 24 Mar 2017 #2 Hizliresim den resim yukleyip forum yazan yeri kopyalayabilirsiniz. Sag ust kosede insan olan yere tiklayip profil ayarlari yapabilirsiniz
Hizliresim den resim yukleyip forum yazan yeri kopyalayabilirsiniz. Sag ust kosede insan olan yere tiklayip profil ayarlari yapabilirsiniz
Sevgi Yeni Üye Katılım 1 Eyl 2016 Mesajlar 23 Tepkime puanı 4 24 Mar 2017 #3 Teşekkürler denedim ama yüklediğim resmi göremedim profilde kuşlarımın resimlerini yükleyemedim medya yükle kısmından oda olmadı
Teşekkürler denedim ama yüklediğim resmi göremedim profilde kuşlarımın resimlerini yükleyemedim medya yükle kısmından oda olmadı