İnci zümrüt
Meraklı Üye
TeşekkürlerYeşil olan dişi kızışmış çiftleşmeye hazir beyaz olan dişi kızışmamış
ikiside dişi
Teşekkürler birşey daha sorucam bunların yanına 1tane erkek alsam sıkıntı olur mu sizce. Birde erkeklerin cere renkleri neler aluyor yenidesen saolun.Yeşil olan dişi kızışmış çiftleşmeye hazir beyaz olan dişi kızışmamış
ikiside dişi
Şimdi benim kuşlardan mavi olan erkek mi kız mı diyosun onu anlamadım 1tane erkek alıcamda hani eğer 2side kızsa sıkıntı olmaz herhaldeErkek ikisi aynı anda olmaz kıskanırlar 2 yaşımda bir erkek alın baskın olsun atın hangisiyle anlaşırsa diğerini geri verin 1 gün bekletin amaa
Çok sağol ikiside dursa birbirlerini öldürürler mi hani alıştım ikisine de bırakmak pek istemiyorum.Sizin kuslarin ikisi de dışı . 2 yaşında aktif bir erkek alın dişlerinizin yanına atın. Hangi dişiyle anlaşırsa diğerini verin
Şu anda kavga ediyolar ara sıra çok yaklaştıkları zaman birbirlerine sizide yordum birader çok teşekkürler bu sitenin uygulaması var mıdır biliyomusun acaba.Kızgınlık döneminde hırçınlaşır kavga edebilir ler ama siz bilirsiniz
Kaydoldum bu arada 2sorum olucak sizin kuşunuz erkek mi dişi mi birde. Nasıl o şekilde eğittiniz parmağınıza getirme olayı ne kadar sürdü benim kızlarımda geliyo parmağa ama hani şıklatınca felan gelmiyorlar.Bir bilgim yok ama benim youtube kanalımız var ordan da soruları sorabilirsiniz abone olup bu da benim tosun![]()
TeşekkürlerYeşil kafa dediğin kuş erkek diğeri dişi.