Beyaz sulu dışkı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan FaikBaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Diski goruntusu budur ama eve çok geç geldiğim için videosunu çekemedim uyku moduna girmisti en geç pazar gunu 1-2 video çekerim kendi kusunuz gibi ilgilendiginiz için çok tesekkurler
Kuvamı cıvık gibi duruyor ama geçiş aşamasında olabilir yemeği doğru dürüst yediğinde kendini iyice toparlar herhangi bşr hastalığı yoksa. Haftada 3 kez probiyotik verin düzenli. Probiyotik almış mıydınız?

Kuvamı cıvık gibi duruyor ama geçiş aşamasında olabilir yemeği doğru dürüst yediğinde kendini iyice toparlar herhangi bşr hastalığı yoksa. Haftada 3 kez probiyotik verin düzenli. Probiyotik almış mıydınız?
Maalesef alamadım daha, seçenek çok olunca insan kararsiz kaliyor arastirma geregi duyuyor o konu da biraz çetrefilli

Prozim plus, probac, probiacti bird bunlarfan birini alıp keyfinize bakın.

Hocalarım bunların ne kadar ve ne sekilde kullanılacağı prospectus de yazar mı veya tavsiyeleriniz var midir suyuna mı karışır yemine mi hiç bilgim yok acikcasi yeni old için

Kanatlı oil Prozim plus kullanıyorum.Bu takviye sıvı ve suyuna ekliyorum.Elinizde başka takviye var mı?

Kusura bakmayın hareketli olduguna dair video beklentisi icindesiniz ama Limon Bey biraz uykucu sanirim hava kararinca hemen uyku modunu acıyor. O kadar sakin gördüm ki hatta gözlerini kapiyordu falan cesaret edip elime konsun diye kafesteki herseyi cikardim epey bi kosusturmadan sonra inadini kirdik gibi .. Yarı pazar hareketli bi video mutlaka çekerim tekrar tekrar hepinizin yuregine saglik hocalarım 🙏

Evet sabah saatlerinde bir video çekin ki performansını görelim

Bu da sabah hareketli hali Insallah yeterli olur özellikle videoyu uzun tuttum suanda da hic susmadan oteki kuslari cagiriyor garibim daha simdiden bi es aldircak bana en sonunda 😅

Maşaallah çok tatlı. Oğlanın keyfi yerinde görünüyor ve kafesten dışarı çıkmak istiyor. Ortama alıştıysa kafesten çıkarabilirsiniz ama çarpacak şeyler olmasın,perdeler örtülü olsun cama toslamasın.

Bugun cikarip bol bol ucurdum zaten ama maalesef disarida elime gelmesi biraz zor olduğundan bi o yana bi bu yana gidip geliyoruz yorulunca geliyor elime bakalım nasil alistircaz 🥰☺️

Ne diyecegimi ne dusuncegimi bilemedim olumlu yanlar fazla olumsuz yanlarda öyle .. Akşam temizlik yaptim kafeste gece boyunca tüneğinde bi saga bi sola gitmis durmus .. Normal değil biliyorum ama baska ne yapicaz bilmiyorum ☹️

Ve gözlemlediğim birşey daha var söylemeyi unuttum hep öteki kuşları çağırma sesinden başka hiç sesi cikmiyor normalde muhabbet kuslarında bi ses olur şakıma mı desem gevezelik mi desem sürekli mırıldanıp dururlar ya hani o yok .. Böyle birşey kuşun karakterinden olabilir mi yoksa sorunumuz hala iç parazit mi

Ne diyecegimi ne dusuncegimi bilemedim olumlu yanlar fazla olumsuz yanlarda öyle .. Akşam temizlik yaptim kafeste gece boyunca tüneğinde bi saga bi sola gitmis durmus .. Normal değil biliyorum ama baska ne yapicaz bilmiyorum ☹️
İyi de Faik bey ,dışkılar gayet normal,siz niye endişelendiniz?
Tünekle sağa sola gitme durumundan bahsediyorsanız sinek böcek dokunmuş olabilir rahatsız olurlar. Ayrıca depremi de hissedeler ve hareketlilik bundan da olabilir. Yahut dışarı çıkmak istiyordur bir ihtimal. Enerji ve iştah durumu,kilosu ve dışkıları normalse sorun yok. Ayrıca tek bir konudan devam ediniz aynı kuş için,başka konu açmayın.

İyi de Faik bey ,dışkılar gayet normal,siz niye endişelendiniz?
Tünekle sağa sola gitme durumundan bahsediyorsanız sinek böcek dokunmuş olabilir rahatsız olurlar. Ayrıca depremi de hissedeler ve hareketlilik bundan da olabilir. Yahut dışarı çıkmak istiyordur bir ihtimal. Enerji ve iştah durumu,kilosu ve dışkıları normalse sorun yok. Ayrıca tek bir konudan devam ediniz aynı kuş için,başka konu açmayın.
Anladım o kuralı bilmiyordum kusura bakmayın, gece boyunca hareketsiz uyur diskilar toplu halde ise bi sorun yok demek dagilmissa iç parazit rahatsiz ediyor demek denmisti bana o yüzden bi sorayım dedim. Gereginden fazla endise ettim galiba o konudan dolayı da kusura bakmayın ☺️

Anladım o kuralı bilmiyordum kusura bakmayın, gece boyunca hareketsiz uyur diskilar toplu halde ise bi sorun yok demek dagilmissa iç parazit rahatsiz ediyor demek denmisti bana o yüzden bi sorayım dedim. Gereginden fazla endise ettim galiba o konudan dolayı da kusura bakmayın ☺️
Su gibi dışkılarsa veya ishal olursa parazit olabilir ama bir ihtimal. Sizin kuşun dışkılar sağlıklı görünümde. Endişe etmeyin ve öğrendiğiniz bilgi kaynağınızı araştırın.

Merhabalar ustalar; kusumuz çok fazla kasiniyor ne olur ne olmaz bi dis parazit ilacı kullanmak istiyorum sizler ne tavsiye edersiniz ve ne kadar ne sekilde kullanmaliyim

İvermectin etken maddeli bir ense damlası olabilir. Veya bitason da olabilir.

Sadece enseye damlatınca butun vucudu etkiliyor mu örtmenim

Geri