Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir muhabbet kuşunu sonuna kadar tek beslemek ne kadar doğru ?
ne kadar sevgi gösterirseniz gösterin o ciftlesme eriskinligine gelince es ister hem böyle yapmakta dogru degil oda üremek ister size kendini belli eder yavru bakmak ister yani yanina bir es almak sart benim icin
Eğer kızıştığında çiftleştirmezseniz kızgınlık yumurtası yapabilir, hayvanı boş yere yormaya lüzum yok. 1 - 1,5 yaşlarında kızgın yerli bir erkek alıp yanına atabilirsiniz.
Erkek kuş alırsanız artık o çifti rahatsız etmeyeceksiniz bütün ilgileri birbirlerine dönecek çünkü rahatsız etmeyip sakin bir odada bırakır günlük bakımlarını yaparsanız bir zaman sonra da yavruları olur.
bende sizin gibi düşünüyordum ve her zamanda yanındaydım ve gerçektende mutluydu boncuk...ama bir gün sadece bir hafta bakmam gerekn bir dişi kuş geldi ve boncuk çok daha eğlenceli olmaya başladı ve şu an kalabalık bir aileler...bencede eş olmalı yanlarında...çok daha mutlu oluyorlar tabii sizde mutlu oluyorsunuz