S Sinan Altın Guest 26 Ağu 2013 #1 Kuşum banyo için koydugum suyundan baya içti sonra dışkısını epey sulu yaptı bir zararı olur mu çok su içmesinin
Kuşum banyo için koydugum suyundan baya içti sonra dışkısını epey sulu yaptı bir zararı olur mu çok su içmesinin
Mehmet YALÇINKAYA Paylaşımcı Üye Katılım 1 Şub 2013 Mesajlar 495 Tepkime puanı 0 26 Ağu 2013 #4 banyo yaptığı suyu içmesine izin vermeyin elbet zararı olabilir ishal olmuş olabilir...
S Sinan Altın Guest 26 Ağu 2013 #5 Ama bütün kuşlar banyo suyundan su içiyor geçer mi kendi acaba hem banyo bile yapmadı ilk defa koydum suyu
Ama bütün kuşlar banyo suyundan su içiyor geçer mi kendi acaba hem banyo bile yapmadı ilk defa koydum suyu
Mehmet YALÇINKAYA Paylaşımcı Üye Katılım 1 Şub 2013 Mesajlar 495 Tepkime puanı 0 26 Ağu 2013 #6 kanarya yemi ver ishal olmuşsa haşlanmış patateste verebilirsin geçer mutlaka..ama ishal olduğundan emin ol istersen bir foto at bakalım..
kanarya yemi ver ishal olmuşsa haşlanmış patateste verebilirsin geçer mutlaka..ama ishal olduğundan emin ol istersen bir foto at bakalım..
Cengiz ŞENEL Paylaşımcı Üye Katılım 21 Ağu 2013 Mesajlar 522 Tepkime puanı 1 26 Ağu 2013 #10 Bizimkide banyo yaptığında ve suyla çok oynadığında böyle oluyor ve 1-2 saate düzeliyordu.
S Sinan Altın Guest 26 Ağu 2013 #11 İnşallah çünkü ben banyo suyundan içmicek bi kuş oldugunu sanmıyorum ben ona ögretemem ki bu banyo suyun bundan su içmek yasak diye
İnşallah çünkü ben banyo suyundan içmicek bi kuş oldugunu sanmıyorum ben ona ögretemem ki bu banyo suyun bundan su içmek yasak diye