muhabbet_kuşu755
Meraklı Üye
karnına dokununca elime keskin çok sert bir kemik geliyor internette biteral tablet verin diyordu biteral tablet kurumayı tedavi eder mi
eczaneye gittik doktor raporu olmadığı için vermiyorlarKuruma denilen şey kuşun zayıflamasıdır. Pek çok hastalığa bağlı olarak ortaya çıkabilir. Gele anlamda mega bakteri denilen şey yüzünden kuşlar zayıflıyor. Bu tabletin de bakteriyi yok ettiği söyleniyor. Başıma gelmedi hiç kullanmadım.
zaten kuşlarda deri tüy ve kemik haricinde bir şey yokturKuluçkadaki çiftimin erkeğinin zayıf olduğunu son 4. gününde farkettim. Kuluçkada oldukları için korkutmamak amaçlı elime almak istememiştim. Biteral tedavinin 4. gününde kuşu kaybettim. Ölmeden bir gün öncesine kadar çiftleşti ve dişiyi besledi. Kafeste tak kaldığı için üzülüyor diye düşünmüştüm. Son gününde yem yememişti ve enjektörle mama yedirmek için elime aldığımda deri kemik ve tüyleri haricinde birşeyi kalmamıştı. Geçmiş olsun.
zaten kuşlarda deri tüy ve kemik haricinde bir şey yoktur
Kas et ya da yağ yok mu yani? Benim diğer sağlıklı kuşlar da deri tüy ve kemik haricinde kaslar da var. Tombik yağlı olan da var. Eğer kuşlarınız sadece tüy deri kemikten ibaret ise onlarla ilgilenmeniz gerekebilir.
karnına dokununca elime keskin çok sert bir kemik geliyor internette biteral tablet verin diyordu biteral tablet kurumayı tedavi eder mi