O
Allahım o kedi ne kadar güzel, şebek resmenmaşallah
Maşallah hepsi birbirinden tatlı ama kediniz ayrı bir tatlıymış. Ne oyunlar yapıyordur kim bilir.. Bizimki bütün gün boyunca sinek kovalayıp, lazer ışığı peşinde koşardı. Oynatıyor musunuz öyle birşeyle?![]()
Bilgisayarın üzerine bırakmasına çok güldüm, ne güzel paylaşımcıymış sineklerini paylaşıyormuş sizinle.Bizimki biraz uyuşuk olduğu için sineğin hızına yetişemiyordu, sadece kovalıyordu yorulunca pes ediyordu.
MaşAllah ustamBir zamanlar da bende 5 balık, 2 civciv, 2 kaplumbağa, 1 kuş, 1 tavşan vardı..
Cok eziyetli günlerdi aslında
![]()
Dipnot: Lepisteslerin hastasıyım.. Fakat akvaryum bakımı beni cok yoruyor.
Full red candır yaBi düzgün full red denk getiremedim dolayısı ile besleyemedim :/
Maşallah cok güzeller.
Lepistes hastalık dostum hastalık![]()
Full Red denk getiremedim ama Albino Full Platinum denk getirmistim bi ara zaten son lepisteslerimde onlardı ondan sonra yunus, sarı prenses, ilangi baktım ve hala bakıyorum. ama lepistesin verdigi tadı veremiyor![]()
Hepsi ayrı ayrı bakım isteyen maliyet isteyen, en çokta zaman isteyen şeylerdir. Ama naparsın seviyorumYorucudur da. Akvaryum 50 litre, 100 litre ve 200 litre var. Dış filtreleri var fakat dedğiniz gibi yine de dip çekim gerekiyor. Valla zor ve yorucu iş
![]()