Rabiabuse13
Yeni Üye
Tesekkur ederim bilgi icinBiri yuvalığa yakın olmak üzere iki tane ahşap tünek koymanızı tavsiye ederim. Birbirlerinden biraz mesafeli olmasında yarar var. Ayrıca akıllı yemlik kullanırsanız, kuşları sürekli rahatsız etmek zorunda kalmazsınız.
Suya yuvaya ve gaga tasina ulasabilsinler diye koydum pembeyiBeyaz tüneklerin olduğu yerlere boydan boya ahşap tünek takın. Hatta bulabilirseniz sekizgen tüneklerden olsun. Kuşların daha iyi kavradığını, daha sağlam tutunduklarını bizzat tecrübe ettim. Pembe tüneğe gerek yok.
Hazir mama koydum bir kaba desteginiz icin tesekkurler ama hic yemiyorÇiftleştilerse bu iyiye isaret. Mama yapıp verebilirsiniz
Peki sagolun yeni konu actim ondada yardimci olurmusunuzIstedikleri her yere tırmanarak ulaşabilirler. Fazla tüneğe gerek yok.
Mama için ise, içine sevdikleri besinlerden koymak ve kafese mama koymadan bir süre önce yemliği çıkarmak işe yarayabilir. Süreyi uzun tutmayın, sakın aç kalmasınlar.
Ben satmak icin degil hayvanlari cok sevdigim icin yavru istiyorum surekli sevebilecegim egitebilecegim oynaya bilecegim fazladan yumurtlari yeme dusunce arka da slarima hediye edecegim ondan istiyorumBir sorum var niye herkes kuş üretmek istiyo benim 2 kuşum var hiç öyle bir derdim yok üreteyim satayım falan.
Keşke herkes böyle olsa günümzde kuşları ek gelir olarak görüp alıp çifleştirmeye çalışırken öldürenler var.Ben satmak icin degil hayvanlari cok sevdigim icin yavru istiyorum surekli sevebilecegim egitebilecegim oynaya bilecegim fazladan yumurtlari yeme dusunce arka da slarima hediye edecegim ondan istiyorum
Bence üretmek ile, evde beslenilen bir çift kuşun yavrularının olmasını ve bunların buyidiklerinin görülmek istenmesi farklı şeyler. Ticarî amaç yoksa, durum biraz da duygusal hale geliyor.Bir sorum var niye herkes kuş üretmek istiyo benim 2 kuşum var hiç öyle bir derdim yok üreteyim satayım falan.
Benim ticari bir amacim yok dedigim gibi onlar yavrulayinca yavrulariyla vakit gecirmek istiyorum yani dusunsenize surekli sizinle oynayan sizi seven kucuk bir arkadasiniz var evde guzel olmaz miBence üretmek ile, evde beslenilen bir çift kuşun yavrularının olmasını ve bunların buyidiklerinin görülmek istenmesi farklı şeyler. Ticarî amaç yoksa, durum biraz da duygusal hale geliyor.
Iyi dusunceniz icin sagolunSiz kendinize göre düşünüyosunuz bazılar evde dursunda çifleşip yumurtlayıp satayım diye düşünüyor.