Boyun sırt bölgesi kanama

Derisi çok hassas görünüyor 🥹 Tedirginiz devamlı kontrol ediyoruz kanatma vs yok ama devamlı temizlenmeye çalışıyor, spançla temizlemeye çalıştık biraz ılık su ile rahatlasın diye
Zamanla düzelecektir. Tüylenene kadar haftada 2 defa neem yağıyla nemlendirin.

İyi akşamlar kuşumuzda tekrar kaşıntı farkettim ufak ufak başladı tekrar şiddetlenmeye başladı 2 tane nokta kadar kanama farkettim hemen yazmak istedim yıkayıp teramycn+neem yağı sürdüm ne yapmam lazım boyunluk takayım mı derisi bu şekilde tüylenmede başlamadı https://hizliresim.com/8w7znbj

Tedavide neler kaç doz uygulandı özetler misiniz

Sizin dediginiz gibi uyguladım herşeyi üstlerde yazdıgım gibi, halen çinko ve neem yağını kullanıyoruz ekstra birşey yaapmadık ama kaşıma geçmiyor

Dediğiniz herşeyi yaptım dediniz ama yapmamışsınız

Kalamar veriyoruz iyot için sürekli kafeslerinde multimineral olarakta avisol var dedigim gibi baska ne alabilirim öneriniz nedir
Kalamarda iyot yoktur. Versela laga colombine alıp kullanın. Alacak olursanız ilaç suluğu veya kum suluğu da alın ona koyup verirsiniz.

Kalamarda iyot yoktur. Versela laga colombine alıp kullanın. Alacak olursanız ilaç suluğu veya kum suluğu da alın ona koyup verirsiniz.
İyot var diye biliyordum ilk defa sizden duydum olmadıgını, pekala alalım, ekstra teramycn ve neem yagina devam edelim mi
Kalamarda iyot yoktur. Versela laga colombine alıp kullanın. Alacak olursanız ilaç suluğu veya kum suluğu da alın ona

İyot var diye biliyordum ilk defa sizden duydum olmadıgını, pekala alalım, ekstra teramycn ve neem yagina devam edelim mi
Bu tavsiye ettiğim şey sağlıklı kuşa bile verilmesi gereken bir takviyedir. Haftada 2 kez neem yağıyla nemlendirin demiştim yapmış mıydınız ? Ayrıca günde 2 damla kadar zeytin yağı içsin bir süre. Ekmek yiyorsa küçük bir parça ekmeğe bir damla damlatarak sabah akşam yedirin. Veya sevdiği emici her ne varsa ona damlatarak yedirin.

Bu tavsiye ettiğim şey sağlıklı kuşa bile verilmesi gereken bir takviyedir. Haftada 2 kez neem yağıyla nemlendirin demiştim yapmış mıydınız ? Ayrıca günde 2 damla kadar zeytin yağı içsin bir süre. Ekmek yiyorsa küçük bir parça ekmeğe bir damla damlatarak sabah akşam yedirin. Veya sevdiği emici her ne varsa ona damlatarak yedirin.
Tamamdır alalım istetiyorum internetten, evet neem yagini düzenli bir sekilde uyguladim uyguluyorumda çinko destegide veriyorum, zeytinyagınıda vereyim, bulaşıcı bir rahatsızlık mıdır diger kuş ile ayıralım mı birde boyunluk takalım mı

Bugün ekstra hafif kanama görünce teramycn sürdüm neem ek olarak, kaşınması çok garip normal bi kaşınma tarzında değil sadece o bölge ama

Tamamdır alalım istetiyorum internetten, evet neem yagini düzenli bir sekilde uyguladim uyguluyorumda çinko destegide veriyorum, zeytinyagınıda vereyim, bulaşıcı bir rahatsızlık mıdır diger kuş ile ayıralım mı birde boyunluk takalım mı
Boyunluk o bölgeye zarar vermeye başlarsa hemen takın. Zarar vermezse gerek yok. Teramycn sürmeyin. Yarın sabah bölgeyi nemli pamukla temizleyip neem yağı sürün. Dediğim gibi keten tohumu da başlayın.

Boyunluk o bölgeye zarar vermeye başlarsa hemen takın. Zarar vermezse gerek yok. Teramycn sürmeyin. Yarın sabah bölgeyi nemli pamukla temizleyip neem yağı sürün. Dediğim gibi keten tohumu da başlayın.
Kanatmıştı bugün 2 tane nokta kadar kan gördüm, tamamdır, diger kuş ile ayıralım mı

Bir daha tekrarlamadıysa kanama takmayın boyunluk da ayrı bir dert strese sokabilir.

Geri