Boyun sırt bölgesi kanama

Hocam parazit damlasını çok önceden önermiştik diye hatırlıyorum. O zaman yapmış oksaydınız en azından o ihtimali elemiş olurduk. Neyse damlatın yapacak birşey yok. Çinkoyu ne kadar süre kullandınız ?
Hocam uyguladım 1 damla, çinkoyu sizin önerdiginiz kadar kullandım en son haftada 1 demistiniz sonrada ara verelim demistiniz o süreden itibaren hic vermedim

Peki çinkoya tepkisi nasıl olmuştu ? Acaba çinkonun dozu az mıydı. Hangi çinko şurubunu kullandınız ? Çinko miktarı ne kadar şurubun ?

Peki çinkoya tepkisi nasıl olmuştu ? Acaba çinkonun dozu az mıydı. Hangi çinko şurubunu kullandınız ? Çinko miktarı ne kadar şurubun ?
Zinco 15mg/5 ml şurup olanı kullandım, o süreçte iyi gibiydi tam net birşeyde diyemiyorum çünkü devamlı tekrar ediyor, sanırım bugün tüylerini yolmuş dipleri siyahlaşmış olanları ama bayagı kan olmuştu kafes temizlerken pıhtı bile vardı kafesinde

Etkin madde olarak 15 mg çinkoya eşdeğer 66 mg çinko sülfat heptahidrat içerir yazıyor, yardımcı madde olarak sukroz, metil, paraben(E218), gliserin ve günbatımı sarısı(E110) içerir

Duvar vs masa diger kuşun kafesine kadar kan sıçratmıştı sirkeli ve kaynar su ile herşeyini yıkadım temizledim

Hocam bu akşam ağzına 2 damla çinko damlatın. yarın çeyrek suluğa 10 damla çinko katarak verin. Bakalım tepkisi nasıl olacak.

Giardia hastalığı ihtimaline karşı da flagyle başlamanız gerekebilir. Gelişmelere göre karar veririz 👍

Tamamdır çok teşekkür ederim gerçekten çok üzülüyorum küçük bir can ve çaresiz elimden ne geliyorsa yapmaya çalışıyorum

Haber vermek istedim durumu normal damladan sonra çok fazla bir kaşıntısı olmadı, şans ki hep işte olduğumuzda kanatıyor gözlemlediğm kadarıyla bugün daha iyi gibi, yarım suluğa 10 damla çinkoda verdim

Yarım suluğa 5 damla her gün katın bir süre. Büyük ihtimalle çinko çözüyor sorunu.

Geri