Bu dişim bir fena!!!

Cihan UYĞUR

Onursal Üye
Merhaba arkadaşlar bu kuşumu aldığimda cere hafif kahve gibiydi epeyce uzun bir süre 1 dişi 1 erkek kuşlarımın yanındaydı, sonra 1 erkek kuş aldım o da acayip korkak ve biraz alışmakta zorluk çekti yaklaşık 1 aydır ayrılardı, şimdi disi ile çift yaptım ama disi kuş erkeği gagalayıp resmen tunekten aşaği atiyor nasıl edecegimi şaşırdım, yani kuşumun cinsiyetinden bile şuphe ettim:) Zamanlar alisirlar diye ümit ediyorum ama bizim erkek de çok ürkek
6l8jy0.jpg

bu resimde parçalı olan kuşdan bahsediyorum, erkeği ekliyorum

6l8jDl.jpg
bu da korkak erkeğim:)

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:45 -->-> Daha önceki mesaj 21:41 --

Levent bey erkeği yeni ekledim:)üstteki iki kuşumuzda Dişi öyle bir hata yapmam:)

Abi size mahçup olmaktansa Erkeğin resmi geç yüklendi,Dişi sizce 1 Yaşında var mı?evet erkeğim biraz kuyruk sallama problemi vardı,biraz tedavi uyguladım,çifthaneye böldüm bunları da çift Yaptım inş zamanla araları olur ne yapalım

ilk fotodaki sağdaki kuşun çeresine ne olmuş öyle ?

Aldığımdan beri öyleydi mantar olabilir diye şüphelendik ama hala böyle acaba farklı bi kuşlar gagalaşırken mi?oldu diye düşünüyorum

Büyük ihtimalle öyle olmuştur.

[MENTION=6387]Levent ACAR[/MENTION] dediği gibi o dişi erkeği kabul etmez kolay kolay dişi iri erkek zayıf erkek her zaman üstün olmalıdır dişi kuştan

Zaman sadece birazcık zaman Cihan ;) olur elbet biraz zaman tanı

Geri