Mert Can YALÇIN Meraklı Üye Katılım 19 Nis 2013 Mesajlar 250 Tepkime puanı 1 22 Eki 2013 #2 Kuşun cinsi nedir öncellikle onu merak ettim.
Mert Can YALÇIN Meraklı Üye Katılım 19 Nis 2013 Mesajlar 250 Tepkime puanı 1 22 Eki 2013 #4 Dışkı genellikle büyük mü? kuşun arka tarafını felan çekebilirseniz atsanıza hocam yuvalığa felan giriyor mu ayrıca kuş?
Dışkı genellikle büyük mü? kuşun arka tarafını felan çekebilirseniz atsanıza hocam yuvalığa felan giriyor mu ayrıca kuş?
A abem Guest 22 Eki 2013 #5 Genelde arkası büyük oluyor ama onun fotoğrafını çekmem imkansıza yakın. Yuvalığa giriyor.
Mert Can YALÇIN Meraklı Üye Katılım 19 Nis 2013 Mesajlar 250 Tepkime puanı 1 22 Eki 2013 #6 abem' Alıntı: Genelde arkası büyük oluyor ama onun fotoğrafını çekmem imkansıza yakın. Yuvalığa giriyor. Genişletmek için tıkla ... Hocam büyük ihtimalle yumurta var, yumurta gelecek anladığım kadarıyla kuyrukta eğirilme felan var mı kalamar kemiğinin fazla tüketimi felan.
abem' Alıntı: Genelde arkası büyük oluyor ama onun fotoğrafını çekmem imkansıza yakın. Yuvalığa giriyor. Genişletmek için tıkla ... Hocam büyük ihtimalle yumurta var, yumurta gelecek anladığım kadarıyla kuyrukta eğirilme felan var mı kalamar kemiğinin fazla tüketimi felan.
A abem Guest 22 Eki 2013 #7 dedikleriniz için bir bakmam lazım. hastalık belirtisi ihtimali varmıdır ? (söylemeyi unuttum 3 tane yavrusu var sabah eşi öldü)
dedikleriniz için bir bakmam lazım. hastalık belirtisi ihtimali varmıdır ? (söylemeyi unuttum 3 tane yavrusu var sabah eşi öldü)
Mert Can YALÇIN Meraklı Üye Katılım 19 Nis 2013 Mesajlar 250 Tepkime puanı 1 22 Eki 2013 #8 abem' Alıntı: dedikleriniz için bir bakmam lazım. hastalık belirtisi ihtimali varmıdır ? Genişletmek için tıkla ... Zannetmiyorum ama kusma isal vs yoksa bir problem olacağını sanmıyorum birde yuvalığa giriyormuş bana daha çok yumurtası var geldi
abem' Alıntı: dedikleriniz için bir bakmam lazım. hastalık belirtisi ihtimali varmıdır ? Genişletmek için tıkla ... Zannetmiyorum ama kusma isal vs yoksa bir problem olacağını sanmıyorum birde yuvalığa giriyormuş bana daha çok yumurtası var geldi
A abem Guest 22 Eki 2013 #9 son anda düzelttim yazıyı ama sanırım görmediniz. eşi öldü ve şuan 3 yavrusu var.