Bu kuş çok yaramaz yemlikten bütün yemi boşaltıyor

haylazPakize

Yeni Üye
Akıllı yemlik taktım içine girip patinaj çekiyor bütün yemleri aşağı döküyor kafesinde kapalı kalmak istemiyor büyük ihtimalle ondan yapıyor bütün gün dışarıda ama bu seferde biz yemek yerken rahat vermiyor telefonla oynarken rahat vermiyor 2 yaşında oğlum var ona rahat vermiyor oğlum istemiyor huylanıyor sürekli eliyle kovalıyor tamam seviyorum ediyorum ama bu çok fazla ilgi istiyor çok haylaz napcam ben bunla birinede vermek istemiyorum bize çok alıştı yazık günah

İyi bakabilecek birini bulup vermeniz daha iyi olacak gibi.

Video paylaşır mısınız kuşun

Çoğunluk kuş bakanların istediği kuş sizin kuş gibi olması,bence çok şanslısınız.Yemek saatinde kafesine koyabilirsiniz.Kafesinin üzerine oyun alanı yapabilirsiniz.Çocuğunuzda oyun çocuğuymuş daha kuşla birlikte oyunlar oynayabilir,tahta boyasız legolardan araba yolu gibi yapabilir kuşunuz ona uyum sağlar.Çocuğum sizin minnoşa göre daha büyük itfaiye arabasının üzerine bindirip gezdirirdi,maskeden yatak yapıp sallardı,birlikte top oynarlardı.Aslında pratik fikirlerle kuzucuklar daha mutlu olurlar.Başkasına verecekseniz eğer üzülme ihtimaliniz yüksek.

Çoğunluk kuş bakanların istediği kuş sizin kuş gibi olması,bence çok şanslısınız.Yemek saatinde kafesine koyabilirsiniz.Kafesinin üzerine oyun alanı yapabilirsiniz.Çocuğunuzda oyun çocuğuymuş daha kuşla birlikte oyunlar oynayabilir,tahta boyasız legolardan araba yolu gibi yapabilir kuşunuz ona uyum sağlar.Çocuğum sizin minnoşa göre daha büyük itfaiye arabasının üzerine bindirip gezdirirdi,maskeden yatak yapıp sallardı,birlikte top oynarlardı.Aslında pratik fikirlerle kuzucuklar daha mutlu olurlar.Başkasına verecekseniz eğer üzülme ihtimaliniz yüksek.
Yok veremem çok alıştık birbirimize böyle dediğime bakmayın aslında baştan beri bende böyle olması için uğraştım sadece yemliği boşaltması beni kızdırıyor

Yok veremem çok alıştık birbirimize böyle dediğime bakmayın aslında baştan beri bende böyle olması için uğraştım sadece yemliği boşaltması beni kızdırıyor
Akıllı yemliği kaldırıp normal yemlik takabilirsiniz.
Vitamin,probiyotik v.s.takviyesi veriyor musunuz?Neler yiyor?Kafesini kemirmesi v.s. var mı?

Kafes kemirme yok multivitamin ve ishal vitamini veriyorum ama haftada bir kez falan. Kanarya yemi yulaf ve normal yem yiyor başka bişey vermiyorum

Görmeden ne dememizi bekliyorsunuz bilmiyorum. Boşuna görüntü istemiyoruz ki.
Kuşta belki bir sorun var ve siz farkında değilsinizdir. Paylaşıp paylaşmamakta özgürsünüz tabiiki.

Geri