Bu kuşlar uyum sağlar mı sizce birbirine??

yanlız dişi 10-11 aylık değil 4-5 aylık

erkeğin daha 2 aylık dostum dısın kızısmaya yaklasmıs kızıstıgında döver bu yavruyu ya dısını ver onun gıbı ufak bı dısı al veya erkegı degiştir büyük bi kuş al uyum saglarlar ama 1
seneyı bulur yavru alman

aynen dostum 2,5 aylık henüz erkek dişi kızıştı 2 ay önce fakat çiftlemediği için kızışma olayı söndü kendi kendine. Kavga olayı kızışma döneminde olur mu bilmiyorum ama şimdi uysallar ikiside kavga etmiyorlar arada gagaları tokuşturmak dışında .

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:01 -->-> Daha önceki mesaj 22:59 --

Hocam erkeği değiştirin derim dişi kızıştığı zaman çiftleşmeyen erkeği öldüresiye dövebilir dişiden büyük bir erkek alın derim.

LG G2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

petshoplarda takas yapıyorlar mı peki ?? dişiyi verip yerine ufak bi tane alsak mesela

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:03 -->-> Daha önceki mesaj 23:01 --

yanlız dişi 10-11 aylık değil 4-5 aylık

yok dostum dişi 10 11 aylık daha önce beslediğim kuşum arkadaşa geçen ay hediye ettim bakamadı geri getirdim geçen hafta.

aynen dostum 2,5 aylık henüz erkek dişi kızıştı 2 ay önce fakat çiftlemediği için kızışma olayı söndü kendi kendine. Kavga olayı kızışma döneminde olur mu bilmiyorum ama şimdi uysallar ikiside kavga etmiyorlar arada gagaları tokuşturmak dışında .

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:01 -->-> Daha önceki mesaj 22:59 --

petshoplarda takas yapıyorlar mı peki ?? dişiyi verip yerine ufak bi tane alsak mesela

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:03 -->-> Daha önceki mesaj 23:01 --

yok dostum dişi 10 11 aylık daha önce beslediğim kuşum arkadaşa geçen ay hediye ettim bakamadı geri getirdim geçen hafta.

Bence İstanbul'dan üretici arkadaşlardan eş alın.Dişiniz de güzel yalnız.Alabiliyorsanız eğer imkanınız varsa yavruya 2-3 aylık bir dişi eş, diğer dişi kuşunuza da 10 aylıktan büyük bir erkek ideal olur.

Bence İstanbul'dan üretici arkadaşlardan eş alın.Dişiniz de güzel yalnız.Alabiliyorsanız eğer imkanınız varsa yavruya 2-3 aylık bir dişi eş, diğer dişi kuşunuza da 10 aylıktan büyük bir erkek ideal olur.

Dişimiz çok güzel olduğu kadar tam bir fırlama bir an olsun durmuyor tünekten tüneğe atlar zıplar oyuncaklı çıkarır kafesten ben astıkça :) iki kuşada ayrı eş almam imkansız bakamam çünkü o kadar kuşa takas olayı olsa çok iyi olur benim için bi araştırmam lazım

neden damızlık bir eş tutturmuyorsunuz dişi kuşunuza ?

bence erkeği verin dişiye uygun bir erkke alın

Kuşları tam tersi hiç ayırmayın zamanla anlaşacaklardır. Kuşların eğitimi iki kuş olması birşeyi değiştirmez kuşlara ne kadar yakınsanız ne kadar ilgilenirseniz o kadar cok samimi davranışlar sergileyeceklerdir. Kuşlar ilgiyi cok sever ilgilenilmesini ister eğe dediginiz gibi elinizde alıştıysa o yolda devam .

Son düzenleme:
Geri