Crow Stars
Paylaşımcı Üye
Nijer tohumu verebilirsin yumurta mamasida kızışmalarını sağlar
bu arada konu kilitlenir mi senceNijer tohumu verebilirsin yumurta mamasida kızışmalarını sağlar
Niye kilitlensin bilgilenmek amaçlı soru soruyorsunbu arada konu kilitlenir mi sence
Pahalı bir şey değil yanlış hatırlamıyorsam 10 tl garden mix almıştımnijer tohumu pahalı mı
hani yaş cinsiyet ırk tahmini sorunca kilitleniyor ya hani benzer bir şey ya buNiye kilitlensin bilgilenmek amaçlı soru soruyorsun
Bütün yaş cinsiyet ırk sorularını bir başlık altında topladılar ondan konu kilit olmuşturyaş cinsiyet ırk sormuyorum ama
sinirlenme 6 aylıkken Mİ KIZIŞIR4 aylık kuş kızışır mı biladerim benim kuş 1.60 yaşında falan daha yeni kızıştı 4 aylıkken aldım. 6 aylıkken üremeye hazır hale geliyorlar zaten nasıl kızışsın 4 aylık kuş.
Bu kuştan kuşa farklılık gösterir.Doğal olanı 6 7 aylık civarı kızışmaları.Üreme konusuna da gelirsek en az 9 aylık olmalı 9 aylık altındaki kuşlar üretim için hazır değil ,dışı de yumurta sıkışması ,yavru bakımı yapmaması görülebilir4 aylık kuş kızışır mı biladerim benim kuş 1.60 yaşında falan daha yeni kızıştı 4 aylıkken aldım. 6 aylıkken üremeye hazır hale geliyorlar zaten nasıl kızışsın 4 aylık kuş.
Çiftleşmek için hazır değiller. Sağlıklı yavrular için beklemek gerekpeki ne verilebilir daha hızlı çiftleşmeleri için
Biladerim gözlerinin resmini atıversene.sinirlenme 6 aylıkken Mİ KIZIŞIR
Kafes içinde kavga etmiyorlarsa sıkıntı olmaz.Ayırırsan strese girebilirlerpeki kafeslerini ayırayım mı 6 aylık olana kadar
ok thanxÇiftleşmek için hazır değiller. Sağlıklı yavrular için beklemek gerek