Bende bu resimdeki mayayi verdim 1 kere nereden gördüğümü şimdi hatirliyamadim ama muhabbet kusuna verilebilir diye biliyorum yanlissa düzelttin beni lütfen ...
Ben de markayı görünce gidip aldımNormalde insanlar için yapıldığında rengi koyu turuncu oluyor.Ama bu doz ağır gelebilir die dusundugumden 100 ml kadar su dolu suluğa yarım çay kaşığı koydum.Çok açık turuncumsu bir rengi oldu.Ki öğle üzeri alıp kafese koymama rağmen dışkıda gözle görülür fark var.Leke bırakmıyor şu an ve kıvamı daha da güzelleşti.
Sizde görmesem almak aklıma gelmezdi Yusuf Bey.Sağ olun![]()
Bazı kaynaklarda mayalar kuşlarda zararlı diye okumuştum...Onun yerine online petshop sitelerinden 15-20tl güzel bir probiyotik alın, kullandırın derim.Bir dahaki alışverişimde bende öyle yapmayı düşünüyorum.Bende bu resimdeki mayayi verdim 1 kere nereden gördüğümü şimdi hatirliyamadim ama muhabbet kusuna verilebilir diye biliyorum yanlissa düzelttin beni lütfen ...
Bazı kaynaklarda mayalar kuşlarda zararlı diye okumuştum...Onun yerine online petshop sitelerinden 15-20tl güzel bir probiyotik alın, kullandırın derim.Bir dahaki alışverişimde bende öyle yapmayı düşünüyorum.![]()