Bu sesler normal mi çok fazla çıkartıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan smith
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Agzi niye yeşil bilmiyorum malesef neden oyle olur ki.

Dıskilari resimlere koymuştum sabah tekrar koyayım olmazsa

Kusma yok çok nadir hapsirma gibi bisey oluyor

Yemek az yiyor bence biz yerken yanimiza aliyoruz o zaman yiyiyor. Kafes dışında oynarken filan kendim yemligi onune koyunca yiyor. Kendisi cok nadir yiyor onun dışında. Suda ayni sekilde onune koyarsam iciyor. Elimle filan tutuyorum icmesi icin ama tutunca içiyor.

Probiyotik iki üc gunde bir suyuna katiyorum.

Vitamin de yemine azcık koyup veriyorum yine oda iki uc gunde bir. Pembe bisey ismini unuttum

Gözünü çok kaşıyor surekli elime gelip kaşıyor gözünü. Diger kuşum gagasiyla yaraladı. Düzelmedi ama hâlâ

Yemek az yiyor bence biz yerken yanimiza aliyoruz o zaman yiyiyor. Kafes dışında oynarken filan kendim yemligi onune koyunca yiyor. Kendisi cok nadir yiyor onun dışında. Suda ayni sekilde onune koyarsam iciyor. Elimle filan tutuyorum icmesi icin ama tutunca içiyor.

Vitamin de yemine azcık koyup veriyorum yine oda iki uc gunde bir. Pembe bisey ismini unuttum

Gözünü çok kaşıyor surekli elime gelip kaşıyor gözünü. Diger kuşum gagasiyla yaraladı. Düzelmedi ama hâlâ
BBirkç gündür elime aldikca farkediyorum. Sanki kilo verdi gibi

Yeşillik falan verdiniz mi ? Dışkısını yiyor mu?
Veya yeşil renkli kemirdiği şey oldu mu?
Az yemek yemesi normal değil.
Yeni dışkıları paylaşın.

Yeşillik falan verdiniz mi ? Dışkısını yiyor mu?
Veya yeşil renkli kemirdiği şey oldu mu?
Az yemek yemesi normal değil.
Yeni dışkıları paylaşın.
Yem ve dal darı dışında hiçbir sey vermedik. Bir kere muz vermek istedik yemedi bidaha da bir sey vermedik.

Diskiyi sabah atayım

Gönderdiğiniz dışkı çok da endişelenecek bir dışkı değil. Az yem yemiş çok su içmiş muhtemelen. Sebze falan da yemiş olabilir.
Tedavinin kaçıncı günü ?

Kuşla ilgili son durum bu dışkısı hali keyfi ve gözünün durumu. daha önce 6 gün antibiyotik kullanıldı 1 hafta da göz damlası kullanıldı ama durum hala bu. Dün de sabah akşam göz damlası kullandık ama hala böyle. Ne yapmalıyım. 2-3 gündür gözünü çok fazla kapatıyor ve her yere sürtüyor
Tedavi için en son bunu yazmıştım sizlerden dönüs gelmeyince başlamadım hocam

Şuan elimde antibiyotik var göz damlası var probiyotik ve pembe vitaminden var ne yapmam nasil kullanmam lazım hepsini ayni anda mi kullanmaliyim. Yardiminizi bekliyorum

Kuşun ağzındaki yeşik renk muhtemelen safra suyunu kusmasından buda karaciğer rahatsızlığına işarettir. Kuşa enzim içerikli probiyotik, powerchol, sedochol ve carnispeed desteği vermek gerekiyor. 6 gün hangi antibiyotik ne dozda kullanıldı ?

Kuşun ağzındaki yeşik renk muhtemelen safra suyunu kusmasından buda karaciğer rahatsızlığına işarettir. Kuşa enzim içerikli probiyotik, powerchol, sedochol ve carnispeed desteği vermek gerekiyor. 6 gün hangi antibiyotik ne dozda kullanıldı ?
Levadoks yüzde 20 doksisiklin kullandım suyuna 10 damla damlatıyordum.

Diger dediginiz probiyotik powerchol sedochol carnispeed bunlardan hangisini vermem lazim yada hepsini mi aciklar misiniz. Hic bilgim yok

Hepsini vermek lazım her gün probiyotik, 5 gün powerchol geri kalan günlerden birinde sedochol diğerinde carnispeed. Ama probiyotik aralıksız diğerleriyle karıştırarak vereceksiniz.

Hayır bu saydığım ilaçlar karaciğere yönelik. Daha önceki antibiyotiği yanlış dozda mı kullandınız acaba. Göz problemi enfeksiyondan çünkü

Aslında doz ve süre yeterli ama enfeksiyonu neden çözememiş onu anlamadım

Geri