Aslında doz ve süre yeterli ama enfeksiyonu neden çözememiş onu anlamadım

Aslında doz ve süre yeterli ama enfeksiyonu neden çözememiş onu anlamadım
Tamamdir hocam15 damla powerchol 5 damla prozim. 15 gün bu şekilde devam edin sonra powerchol dozunu 10 damlaya çekelim.
Kac saatte bir yenileyim hocam15 damla powerchol 5 damla prozim. 15 gün bu şekilde devam edin sonra powerchol dozunu 10 damlaya çekelim.
hocam şöyle bi sıkıntı var bendeki probiyotik toz halinde onu nasıl koyayım ne ölçüde. Elimdekilerin resmini atıyorum hepsini şimdiEşit aralıklarla günde 2 kez.
burdan powerchol 15 damla ve küçük şişedki probiyotikten de bi miktar karıştıracağım değil mi suyahocam şöyle bi sıkıntı var bendeki probiyotik toz halinde onu nasıl koyayım ne ölçüde. Elimdekilerin resmini atıyorum hepsini şimdi
![]()
![]()
![]()
![]()
Bunu sade olarak boş bir suluğa koyup kafese asın.Suluğa su koymayacaksınız ve içi kuru olsun sadece bundan bir yemek kaşığı kadar koyun suluğa.![]()
birde bu var elimde.
Suluğa 15 damla powerchol ve mercimek tanesi kadar bundan karistirip veriyorum dimi hocamYarım suluğa mercimek tanesi kadar
Evet.15 damla Powerchol + mercimek tanesi kadar entrobac ve suluğun yarısına kadar su dolduruyorsunuz.Suluğa 15 damla powerchol ve mercimek tanesi kadar bundan karistirip veriyorum dimi hocam
çok teşekkür ederim hocam.Evet.15 damla Powerchol + mercimek tanesi kadar entrobac ve suluğun yarısına kadar su dolduruyorsunuz.
İlaçlı suyu saat 8 de hazırlarsanız saat 13 te alırsınız arada 3 saat susuz kalır.16 da tekrar yazdığım tarifteki gibi hazırlayıp tekrar takviyeli su takarsınız onuda 22 gibi alırsınız.Gece boyunca suluk olmasın ki susasın sabah tekrar hazırlayacağınız sudan içsin.Takip edin günlük su tüketimi ne kadar *çok su içiyorsa* eğer Selçuk bey gece için sulukta sade su veya başka bir takviye dursun diyebilir.
Maalesef bu konuda bilgim yok.Sadece tavsiye edebileceğim kaynamış sonra ılımış suyla,ya da ılık süzülmüş çayla silebilirsiniz.Pamuğu ılık olan çay veya suya batırıp hafif sıkın gözüne bastırmadan silin. Powerchol+entrobac kullanma sebebiniz karaciğer,bağırsak ve böbreklerini toparlayabilmek için.Biraz kendini topladıktan sonra Selçuk bey belki o zaman birşeyler tavsiye edebilir.çok teşekkür ederim hocam.
gözü için ne yapmalıyım acaba çok fazla rahatsız şuan gözünden sürekli kaşıtmaya çalışıyor sulanıyor
çok teşekkür ederim hocam. Dediğiniz yöntemi 1-2 sefer yapıyorum günde. İnşallah faydası olurMaalesef bu konuda bilgim yok.Sadece tavsiye edebileceğim kaynamış sonra ılımış suyla,ya da ılık süzülmüş çayla silebilirsiniz.Pamuğu ılık olan çay veya suya batırıp hafif sıkın gözüne bastırmadan silin. Powerchol+entrobac kullanma sebebiniz karaciğer,bağırsak ve böbreklerini toparlayabilmek için.Biraz kendini topladıktan sonra Selçuk bey belki o zaman birşeyler tavsiye edebilir.
hocam şimdi sedochol almıştım oda geldi. Yarım suluğa 15 damla powerchol ve kaç damla bundan damlatayım. Birde içine mercimek kadar entrobac katıyorum. Sedocholu da bununla karıştırayım değil mi. Kaç damla olsun ve. Kaç gün kullanayım. Bugün 2.gün15 damla powerchol 5 damla prozim. 15 gün bu şekilde devam edin sonra powerchol dozunu 10 damlaya çekelim.
Selçuk bey burada anlatmış.Sedochol+probiyotik veya Powerchol+probiyotik veya carnispeed+probiyotik şeklinde kullanacaksınız.Yanlış hatırlamıyorsam carnispeed yoktu elinizde.6gün Powerchol, 1 günde Powerchol yerine Sedochol ekleyeceksiniz.Sedochol ü kaç damla kullanacağınızı Selçuk bey gördüğü zaman yazacaktır.Hepsini vermek lazım her gün probiyotik, 5 gün powerchol geri kalan günlerden birinde sedochol diğerinde carnispeed. Ama probiyotik aralıksız diğerleriyle karıştırarak vereceksiniz.
Gözünü bastırmadan silin olacaktı,yani gözüne sıkmayacaksınız.Maalesef bu konuda bilgim yok.Sadece tavsiye edebileceğim kaynamış sonra ılımış suyla,ya da ılık süzülmüş çayla silebilirsiniz.Pamuğu ılık olan çay veya suya batırıp hafif sıkın gözüne bastırmadan silin. Powerchol+entrobac kullanma sebebiniz karaciğer,bağırsak ve böbreklerini toparlayabilmek için.Biraz kendini topladıktan sonra Selçuk bey belki o zaman birşeyler tavsiye edebilir.