Olur hocam sabah damlatayım dediğiniz şekilde şimdi uyuyor.Bir miktar ( az ) suya toplu iğne başı kadar probiyotik katıp bir damla gözüne damlatır mısınız.
Olur hocam sabah damlatayım dediğiniz şekilde şimdi uyuyor.Bir miktar ( az ) suya toplu iğne başı kadar probiyotik katıp bir damla gözüne damlatır mısınız.
Sıvı probiyotik ne onerirsiniz hocam kolay bulunabilecekKeşke sıvı probiyotik olsaydı elinizde. Entrobac damlatmayın vazgeçtim. Evet göz florasını düzenlemek gerek ama entrobac probiyotik dışında maddeler de içerdiğinden tam emin olamadım.
Buna da bakayim hocam yarınAyrıca eczaneden suni göz yaşı alıp günde 3-4 kez damlatabilirsiniz
Şimdilik yardım olsun diye şunu bulabildim.BİGAİA probiyotik damla,içeriğinde reuteri var ama tam içerik bilgisi bulamadım. @smith sizde bakıp inceleyinLactobasillus reuteri içeren insanlar için bile olsa sıvı probiyotik bulursanız yazın karar verelim. Ben hiç kullanmadım ve kullandırmadım şimdiye kadar.
Teşekkür ederim hocamŞimdilik yardım olsun diye şunu bulabildim.BİGAİA probiyotik damla,içeriğinde reuteri var ama tam içerik bilgisi bulamadım. @smith sizde bakıp inceleyin
Ankarada kuşun gözündeki yarayı sorabileceğim tedavi icin yonelndirebilecek yada tedavi edebilecek doktor varmi acaba bildiginizAyrıca eczaneden suni göz yaşı alıp günde 3-4 kez damlatabilirsiniz
keçiören hayvan hastanesiyle ilgili çok kötü yorumlar gördüm. Uğur pet vet kliniği yorumları çok olumlu. Biraz daha araştırıp götüreyim çünkü denemediğimiz şey kalmadı gözü düzelmedi Güneş'imin. Sağolun hocam1.Ankara Keçiören hayvan hastanesi,
2.Uğur Pet Vet kliniği,
3.Telepati Hayvan Hastanesi
4.Bağlıca Akademi Hayvan Hastanesi Ankara/Etimesgut
Gelişmelerden haberdar edin merak ettim
İlaca başladığımızdan beri sürekli uyuyor elimizde sürekli uyuyor bu halsizlik normal mi hcoamKuş iyileşene kadar
Bu sekilde hocamçok teşekkürler hocam. İlaçlar bitene kadarmı böyle gidecek yoksa bir süresi varmı
Powerchol 15 damla entrobac mercimek tanesi kadar hocamHangi ilaç olduğunu yazmamışsınız ama
Powerchol ve entrobac ilaç değil. Takviye olanlara ilaç demeyin.Powerchol 15 damla entrobac mercimek tanesi kadar hocam
Doğrudur hocam öğrenmiş oldum. Kullandığım şeylerin hepsi takviye o zmaan ilac yok değil mi.Powerchol ve entrobac ilaç değil. Takviye olanlara ilaç demeyin.