B berkk Guest 31 Ocak 2014 #1 Arkadaşlar kursağı gördüğüm kadarıyla gayet dolu tabi orası kursagıysa. Ezilmeden dolayı mı ölmüştür sizce? yuvalıkta temizlik yapmam gerekir mi? Çok pis bir koku var sadece 1 çiftim olmasına rağmen. şu an 4 yavru 1 yumurta duruyor.
Arkadaşlar kursağı gördüğüm kadarıyla gayet dolu tabi orası kursagıysa. Ezilmeden dolayı mı ölmüştür sizce? yuvalıkta temizlik yapmam gerekir mi? Çok pis bir koku var sadece 1 çiftim olmasına rağmen. şu an 4 yavru 1 yumurta duruyor.
Mehmet Nuri Alkayış Emektar Üye Katılım 14 Tem 2013 Mesajlar 1,142 Tepkime puanı 1 31 Ocak 2014 #2 bu en küçük yavru ise eze bilirler diyebilirim dikkatli bir şekilde temizlik yapın çok uzun süre olmamasına dikkat edin
bu en küçük yavru ise eze bilirler diyebilirim dikkatli bir şekilde temizlik yapın çok uzun süre olmamasına dikkat edin
Mehmet Nuri Alkayış Emektar Üye Katılım 14 Tem 2013 Mesajlar 1,142 Tepkime puanı 1 31 Ocak 2014 #4 oda sıcaklıgı normal dir ev içinde ise dişi üstüne otutmasa bile kısa süreligine sorun olmaz abicim bekle ustalar daha net cevaplaya bilirler
oda sıcaklıgı normal dir ev içinde ise dişi üstüne otutmasa bile kısa süreligine sorun olmaz abicim bekle ustalar daha net cevaplaya bilirler
Oğuz ATEŞ Paylaşımcı Üye Katılım 15 Eyl 2013 Mesajlar 799 Tepkime puanı 1 31 Ocak 2014 #5 Hocam yuvalıgın küçükse ondan olabilir , benimde 6 tane yumurtam vardı sadece 2 si hayatta kaldı yuvalık olduğundan dolayı ezilme falan oluyor.
Hocam yuvalıgın küçükse ondan olabilir , benimde 6 tane yumurtam vardı sadece 2 si hayatta kaldı yuvalık olduğundan dolayı ezilme falan oluyor.
B berkk Guest 31 Ocak 2014 #6 yuvalık öyle çok küçük bir yuvalık değil normal boyutlarda ama muhtemelen ezilmeden dolayı ölmüştür diye düşünüyorum ben de.
yuvalık öyle çok küçük bir yuvalık değil normal boyutlarda ama muhtemelen ezilmeden dolayı ölmüştür diye düşünüyorum ben de.
Oğuz ATEŞ Paylaşımcı Üye Katılım 15 Eyl 2013 Mesajlar 799 Tepkime puanı 1 31 Ocak 2014 #7 berkk' Alıntı: yuvalık öyle çok küçük bir yuvalık değil normal boyutlarda ama muhtemelen ezilmeden dolayı ölmüştür diye düşünüyorum ben de. Genişletmek için tıkla ... Birde kaldığı oda ortamı soğuksa ondan da olabilir bilgin olsun.
berkk' Alıntı: yuvalık öyle çok küçük bir yuvalık değil normal boyutlarda ama muhtemelen ezilmeden dolayı ölmüştür diye düşünüyorum ben de. Genişletmek için tıkla ... Birde kaldığı oda ortamı soğuksa ondan da olabilir bilgin olsun.