Ladybird
Meraklı Üye
Teşekkürler.Sipariş veriyorum hemen.
Teşekkürler.Bende emin olamamıştım.Şimdi alacağım dediğiniz gibi olandan.merhaba, öncelikle bu yuva muhabbet için pek uygun değil ne yazık ki. Kuşunuz içerisinde rahat edemiyecektir. Nedeni ebatları 12cm*12cm olduğundan yumurtalardan çıkan yavruları beslemeye babanın içeri girmesi ve anne kuşunda içeride olması halinde alan daralacaktır. Ayrıca yavrular büyüyeceği zaman rahat bir alan kalmıyacak benim tavsiyem 16cm*21cm plastik folluklu yuvayı tavsiye ederim. Fiyatları 12-15 tl arası
: ( Yuvalık elime ulaştı .Ben de bu akşam hevesle takayım dedim ama yuvalık kafesime uymuyorr.Tam bir hayal kırıklığı...Sürgülü kapıya zaten olmuyor ,yandaki kapıya da boyu uymuyor.Uzun geliyor giriş deliği tellerin arkasında kalıyor.Nasıl denediysem olmadı...Teşekkürler.Sipariş veriyorum hemen.
Zaten folluklu yuvalik almistim.Onceki küçük olan uymuştu kafeseYüksek yuvalık alırken kafesinizin yuvalık takılacak kapısıda ona uygun olmalı..Plastik follukla birlikte satılan yuvalık alın daha sonra uygun ölçüde folluk aramak zorunda kalmazsanız.
Folluklu ama yüksek olduğu için her kafese uymuyor.Bende sözde büyük yuvalık aldım fakat ölçü olmadığı için gelen orta boy birşey çıktı içinde koyulacak ölçüde bir plastik folluk bulamadım.O yüzden bir folluk boyutu genelde 17*19 cm oluyor zaten bu içine giriyorsa yuvalık geniş demektir.Yerinizde olsam o büyük yuvalığı geri gönderme imkanız yoksa kullanırdım.Yuvalığın tüneği çıkartın delik kısmı kapıya göre ayarlayın eğer kafes tabanı kurtarmıyorsa kafesi tabanı yükseltecek altına birşey koyabilirsiniz.Yada kafesiniz bir masada ise yuvalık kısmı boşlukta duracak şekilde yerleştirip monte edebilirsiniz.Zaten folluklu yuvalik almistim.Onceki küçük olan uymuştu kafese
İlk resimdeki küçük olan yuvalık o olmaz diye büyüğünü aldım ama bununda ne delik kısmı ne tünek kısmı kafesin tellerine uymuyor : (Folluklu ama yüksek olduğu için her kafese uymuyor.Bende sözde büyük yuvalık aldım fakat ölçü olmadığı için gelen orta boy birşey çıktı içinde koyulacak ölçüde bir plastik folluk bulamadım.O yüzden bir folluk boyutu genelde 17*19 cm oluyor zaten bu içine giriyorsa yuvalık geniş demektir.Yerinizde olsam o büyük yuvalığı geri gönderme imkanız yoksa kullanırdım.Yuvalığın tüneği çıkartın delik kısmı kapıya göre ayarlayın eğer kafes tabanı kurtarmıyorsa kafesi tabanı yükseltecek altına birşey koyabilirsiniz.Yada kafesiniz bir masada ise yuvalık kısmı boşlukta duracak şekilde yerleştirip monte edebilirsiniz.
Kafesin diğer kenarında kapı yok mu?
Bu yuvalık sağdan girişli olacak şekilde yapılmış. Kuşların yerini değiştirip yuvalığı kafesin sağ tarafına takmanızı gerekiyor. Zaten bu şekilde takmaya çalışırsanız, yuvanın kapağını da açamazsınız.
Merhabalar.Aynen öyle de denedim.Ama kapıyı sökmeden o tatafa da uymadı.Yüksekliği fazla geliyor.Kapıyı sökerek olacak ancak.Aynen sağda giriş varsa deneyin oluyorsa kuşların yerlerini değişirsiniz yada kapı girişinin yayını kapıdan çıkarırsanız kapı 180 açılırsa öylede takılabilir.Yalnız yayı çıkarırken dikkat edin uçları sivri oluyor.