Gokhan ERKAN
Onursal Üye
01 - Irkı: Erkek ve Dişi Çek
02 - Cinsiyeti: Erkek - Dişi
03 - Yaşı: Erkek - Dişi 7 Aylik
04 - Sağlık Durumu: Cok Sağlıklı ve Hareketliler
05 - Bilezik No: Yok
06 - Fiyatı: 100 > 60 TL
07 - Geçerlilik Tarihi: Bugüne Özel
08 - Satılan / Alınacak Şehir: İSTANBUL / Beylikdüzü-Esenyurt
09 - Gönderilebilecek Mesafe: Elden Teslim Ya da Yenibosna Civari
10 - İrtibat Telefonu: Önce Siteden Özel Mesaj Yoluyla
11 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi: 09.00 - 21.00
12 - Açıklamalar: Kuslar cok temiz ve sagliklidirlar. Kendim icin ayirmistim ama yerim kalmadigi icin uzulerek satisa cikariyorum. Kendi yavrularim. Cok iyi anlasiyorlar. Yem kusma,kasima var. Erkek ayak atmaya basladi. Ikisi de Sari surat. Disi opal ayrica. Ederlerinin altinda yazdim. Alana hayirli olsun. Bugune ozel fiyattir.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:53 -->-> Daha önceki mesaj 13:52 --
/COLOR]
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:57 -->-> Daha önceki mesaj 13:54 --

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:58 -->-> Daha önceki mesaj 13:57 --

02 - Cinsiyeti: Erkek - Dişi
03 - Yaşı: Erkek - Dişi 7 Aylik
04 - Sağlık Durumu: Cok Sağlıklı ve Hareketliler
05 - Bilezik No: Yok
06 - Fiyatı: 100 > 60 TL
07 - Geçerlilik Tarihi: Bugüne Özel
08 - Satılan / Alınacak Şehir: İSTANBUL / Beylikdüzü-Esenyurt
09 - Gönderilebilecek Mesafe: Elden Teslim Ya da Yenibosna Civari
10 - İrtibat Telefonu: Önce Siteden Özel Mesaj Yoluyla
11 - Telefonlaşılabilinecek Zaman Dilimi: 09.00 - 21.00
12 - Açıklamalar: Kuslar cok temiz ve sagliklidirlar. Kendim icin ayirmistim ama yerim kalmadigi icin uzulerek satisa cikariyorum. Kendi yavrularim. Cok iyi anlasiyorlar. Yem kusma,kasima var. Erkek ayak atmaya basladi. Ikisi de Sari surat. Disi opal ayrica. Ederlerinin altinda yazdim. Alana hayirli olsun. Bugune ozel fiyattir.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:53 -->-> Daha önceki mesaj 13:52 --
/COLOR]

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:57 -->-> Daha önceki mesaj 13:54 --

-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:58 -->-> Daha önceki mesaj 13:57 --

Son düzenleme: